Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een Silk Bloemschikken bedrijf vanuit huis

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een Silk Bloemschikken bedrijf vanuit huis

Als je een passie voor bloemen, kunst en schoonheid, dan is het starten van een zijde-bloemschikken bedrijf vanuit huis kan een fenomenale manier om geld te verdienen. Door het gebruik van zijden bloemen in plaats van echte bloemen, zult u het risico

AdvertisementAls je een passie voor bloemen, kunst en schoonheid, dan is het starten van een zijde-bloemschikken bedrijf vanuit huis kan een fenomenale manier om geld te verdienen. Door het gebruik van zijden bloemen in plaats van echte bloemen, zult u het risico van de bloemen verwelken en het gedoe van omgaan met vuil te elimineren. In plaats daarvan krijg je te richten op het creëren indrukwekkende ontwerpen voor uw klanten. Je krijgt ook meer tijd besteden aan het verwerven van het bedrijfsleven en klanten, in plaats van het beheer van de inventaris en de problemen die komen vaak met de kous van echte bloemen.

Zoek een of meerdere zijden bloemen groothandelaars. Hoe lager uw aankoopprijs van uw bloemen, hoe meer geld je zult maken aan het eind van de dag. Kijk zowel online als in vakbladen. Controleer eBay ook. Probeer gestage bronnen voor de levering van alle zijden bloemen die je nodig hebt in uw bedrijf. Toewijzen $ 200 tot $ 500 voor uw eerste levering van bloemen.

Creëer je eigen kantoorruimte. Vernietiging van een deel van uw huis alleen voor uw apparatuur en bloemen. In eerste instantie zal een goed georganiseerde ruimte genoeg om de balans apparatuur en zijden bloemen zijn. Als uw bedrijf groeit, kan het nodig zijn om te verhuizen naar een garage of meerpersoonskamers. Ook voorraad op andere apparatuur die u nodig heeft, zoals bloemenvazen, cutters, extra versieringen en piepschuim. Toewijzen nog eens $ 100 tot $ 200 voor diverse kantoor en start-up benodigdheden.

Netwerk met mensen in beroepen die vaak zijden bloemen nodig hebben. Deze omvatten fotografen, real-makelaars, wedding planners en organisatoren van evenementen. Het is veel makkelijker om een ​​bedrijf te runnen met een paar vaste klanten dan te proberen om steeds nieuwe klanten te vinden.

Maak een website. Doe het zelf als je weet hoe, of huur een goedkope designer. De website moet pronken met een aantal van je verleden afspraken en geef uw klanten een gemakkelijke manier om in contact te komen met u.

Verspreid het woord aan je vrienden dat je nu in de bloem-arrangement business. Stuur een email naar uw meest ondersteunende 30-100 vrienden. Update je Facebook-profiel met uw website informatie. Print visitekaartjes en ze uitdelen aan iedereen die geïnteresseerd lijkt.

Boek een stand op de markt van uw lokale landbouwer. De mensen die een bezoek aan een boerenmarkt zijn vaak degenen die verantwoordelijk zijn voor het koken en het plannen van evenementen voor het huishouden.

Share This Post