Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een Schaatsen Zakelijk

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een Schaatsen Zakelijk

Het starten van een ijsbaan bedrijf is een vrij eenvoudig proces. Echter, net als andere commerciële ondernemingen, het vereist enige benenwerk en de juiste middelen om de operatie te gaan. Naast de aankoop van verhuur schaatsen en het vinden van een

AdvertisementHet starten van een ijsbaan bedrijf is een vrij eenvoudig proces. Echter, net als andere commerciële ondernemingen, het vereist enige benenwerk en de juiste middelen om de operatie te gaan. Naast de aankoop van verhuur schaatsen en het vinden van een ijsbaan, moet je een sterke plan en sommige werkkapitaal te hebben. Hieronder volgen enkele stappen die nodig zijn om het proces zo pijnloos en succesvol mogelijk te maken.

Onderzoek uw concurrenten. Afhankelijk van uw markt, kan er bestaande schaatsen bedrijven al up and running zijn. Scan het telefoonboek en maak een lijst van ijsbanen in uw omgeving. Let op hun locatie, vergoedingen en openingstijden. Dit zal u helpen beslissen waar uw bedrijf te vinden en hoe u schaatsers zal aantrekken. Het zal ook blijken of uw markt een andere schaatsen bedrijf kan ondersteunen.

Krijg professionele inbreng. Terwijl een concurrent zal waarschijnlijk niet hun geheimen om succes te onthullen, kan een ijsbaan eigenaar in een andere markt bereid om u te helpen door het aanbieden van advies over hoe je een succesvolle operatie te kunnen uitvoeren. Dit zal vooral nuttig zijn als je nieuw bent in het schaatsen industrie. Pick zoveel hersens als mogelijk over het verkrijgen van apparatuur, huurprijzen, concessie stands en het kiezen van de juiste locatie.

Schrijven van een business plan. Neem contact op met een marketing professional of accountant om u te helpen een business plan te schrijven. Of bouw uw eigen behulp van een sjabloon (zie bronnen). Een business plan zal u toelaten om uw ideeën op papier te zetten en het bepalen van uw kapitaalbehoeften, marketing strategie en operationele budget.

Hier vind je een ijsbaan. Het vinden van een ijsbaan kan lastig zijn, afhankelijk van uw markt. Als er een overdekte ijsbaan in uw omgeving die niet openbaar schaatsen, contact management heeft te bieden en werpen ze het idee van het huren van de ijsbaan in tijden wanneer de inrichting niet wordt gebruikt. Of, kunt u uw bedrijf te runnen op een paar verschillende ijsbanen, afhankelijk van het ijs van de beschikbaarheid.
Als u eigenaar bent van een aanzienlijke hoeveelheid land, de bouw van een openlucht ijsbaan, opwarming keet en concessiegebied ook een goede optie kunnen zijn. U kunt ook een buiten werking bij een stadspark of een andere faciliteit te openen tijdens de koude maanden met toestemming van ambtenaren.

Verkrijgen verhuur apparatuur. Uw grootste kostenpost, naast vastgoed, zal voor uw huur schaatsen. Terwijl sommige klanten hun eigen schaatsen zullen gebruiken, moet u een ruim aanbod van vakantiehuizen aan te schaffen. Het is aanbevolen om uw bedrijf met dames (Maten 4-10), Girls (Maten 1-4), Boys (maten 1-4) en Mens (Maten 4-14) schaatsen outfit. Afhankelijk van het beschikbare kapitaal, moet u minimaal 3-5 paren van elke skate grootte in voorraad hebben. Nieuwe verhuur schaatsen beginnen op ongeveer $ 120 per paar. Echter, gebruikte schaatsen zijn beschikbaar als je op een budget (zie bronnen). Meest gebruikte skates beginnen bij ongeveer $ 50 per paar of minder.

Implementeren van uw marketing plan. Afhankelijk van uw locatie, moet uw marketing en promotie-inspanningen op passende wijze worden gericht. Print (kranten, telefoonboeken, nieuwsbrieven), radio en televisie reclame zijn effectief voor uitgaansgelegenheden. Als je huurt of het delen van een locatie met een ander bedrijf, cross promoten van uw diensten. Dit geldt ook voor de aankoop van enkele advertenties en promotiemateriaal reclame beide operaties. Splits de kosten daarvan.

Hints

Houd speciale evenementen. Groepskortingen, thema schaatsen, celebrity optredens en het huren van uw faciliteit voor feesten en andere evenementen zijn grote manieren om bedrijven aan te trekken.

Alleen het verkrijgen van leningen met acceptabele financieringsvoorwaarden. Neem contact op met de Small Business Administration (zie bronnen).

Voeg een PA-systeem als men niet al op uw ijsbaan is geïnstalleerd. Dit zal muziek voor klanten als ze schaatsen en een manier om te communiceren met uw klanten.

Integreer uw bedrijf voordat u begint. Dit zal uw bedrijf kosten en activa te houden onder een aparte paraplu, het beschermen van uw persoonlijke financiële dienstverlening (zie bronnen).

Huren op zijn minst een ijsbaan om te garanderen dat skaters gehoorzamen regelgeving. Deze persoon moet een ervaren schaatser zijn.

Werk nooit zonder een zakelijke vergunning of toestaan ​​indien zij nodig zijn. Het verkrijgen van de juiste voedseldistributie rijbewijs als u werkt een concessie staan. Doet u dit niet kan leiden tot boetes en strafrechtelijke sancties.

Draag altijd genoeg zakelijke verzekering in geval van schade (zie bronnen).

Share This Post