Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een Residential / Commercial Cleaning Zakelijk

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een Residential / Commercial Cleaning Zakelijk

Het starten van een residentiële en commerciële schoonmakende zaken geeft u een manier om uw eigen baas zijn, terwijl het verstrekken van een dienst voor degenen die bereid om u het werk te geven. Als u van plan bent om op te jagen naar beneden zowel

AdvertisementHet starten van een residentiële en commerciële schoonmakende zaken geeft u een manier om uw eigen baas zijn, terwijl het verstrekken van een dienst voor degenen die bereid om u het werk te geven. Als u van plan bent om op te jagen naar beneden zowel de mensen die behoefte hebben hun huizen schoongemaakt evenals bedrijven die schoonmaken van kantoren nodig, kunt u zich richten op de ene of de andere totdat u uw bedrijf van de grond. Als je gaat nadat beide, zal je dag en nacht bezig zijn, zoals commerciële reiniging vindt meestal plaats na de kantoren in de buurt.

Verkrijgen van Licenties en Assurantiewezen

Kies een bedrijfsnaam en een state zakelijke licentie om zaken te doen onder die naam te verkrijgen. Het verkrijgen van een EIN fiscaal identificatienummer als u van plan bent om werknemers aan te nemen. Uw stad of provincie kan ook eisen dat u een zakelijke vergunning of een vergunning hebben. Ga naar de website van de Amerikaanse Small Business Administration om erachter te komen de soorten zakelijke licenties en vergunningen u nodig heeft voor een schoonmaakbedrijf. Krijg aansprakelijkheidsverzekering, en als je van plan bent om werknemers aan te nemen, van plan om een ​​band om uw bedrijf te beschermen tegen diefstal door werknemers terwijl ze het schoonmaken van huizen of bedrijven veilig te stellen.

Bepaal Market Position

Het uitzoeken van uw positie in de markt begint met het identificeren van het schoonmaken van bedrijven in uw regio om hun prijsstructuur, marketing tactieken en hun doelgroep te leren. Geef je mening over de diensten die zij leveren en hoe ze verschillen van andere schoonmaak diensten. Je doel is om manieren te onderscheiden van uw concurrenten, bijvoorbeeld door het aanbieden van verschillende soorten schoonmaak of een minder dure eerste reiniging die u helpt uw ​​voet tussen de deur te vinden. Onderzoeken van de markt helpt u ook een idee van de schoonmaak tarieven die u wilt opladen krijgen.

Identificeer potentiële klanten

Je moet ten minste twee verschillende doelmarkten te beoordelen, zodat u deze kunt beperken tot degenen aan wie u de markt van uw schoonmaakdiensten. Ten eerste, het identificeren van de kenmerken van de woning, appartement of flat eigenaars, zoals hun inkomen, de locatie en de bereidheid om hulp van buitenaf in te huren om hun huizen schoon te maken. Voor commerciële reiniging markten, kijk naar de grootte van het bedrijf, evenals de vierkante meters van het kantoor of gebouw om een ​​beperking van de bedrijven die u kunt behandelen.

Het beveiligen van Jobs

Marketing aan het schoonmaken banen residentiële veilig vereist dat u adverteren in plaatsen huiseigenaren zullen zien, zoals bulletin boards op kruidenierszaken, lokale publicaties of deur hangers. Het vragen om verwijzingen van tevreden klanten is een kosteneffectieve manier om nieuwe klanten te krijgen. Om commerciële reiniging banen aan te trekken, moet u uw diensten te introduceren aan gebouw of office managers en bieden op hun schoonmaak-projecten, meestal op jaarbasis. Netwerk met tapijt schoonmakers, interieurontwerpers, schilders en tuinarchitecten om verwijzingen naar nieuwe klanten te delen.

Management and Accounting

In eerste instantie kunt u ervoor kiezen om alle schoonmaak, marketing, bieden en boekhouding voor uw bedrijf te behandelen. Maar het inhuren van medewerkers helpt u om meer geld te verdienen, zolang je veilig genoeg schoonmaak banen om iedereen bezig te houden. Het inhuren van werknemers vereist training in de manier waarop u wilt dat de schoonmaak gedaan. Je moet ook de inkomstenbelasting in te houden van salaris van elke werknemer en betalingen aan de Internal Revenue Service (IRS) te sturen.

Hints

Als je serieus bent over het starten van een schoonmaakbedrijf zijn, ga naar de volgende 100 pagina e-boek met de titel "How To Start een schoonmaakbedrijf" die beschikbaar is op de volgende link is:

http://www.lulu.com/content/paperback-book/how-to-start-a-house-cleaning-business/7296497

Onderzoek van de volgende onderwerpen voor het bedrijfsleven ontstaan:

schoonmaak

huis schoonmaken

schoonmaakproducten

schoonmaakdienst

commerciële schoonmaak

Share This Post