Index / Careers & Work / Hoe te beginnen een Reptile Zakelijk

Share This Post

Careers & Work

Hoe te beginnen een Reptile Zakelijk

Louisiana State University School of Veterinary Medicine meldt dat drie procent van de huishoudens in de Verenigde Staten hebben minstens een reptiel huisdier. Hoewel niet iedereen zou genieten van het werken met reptielen op een dagelijkse basis, hi

AdvertisementLouisiana State University School of Veterinary Medicine meldt dat drie procent van de huishoudens in de Verenigde Staten hebben minstens een reptiel huisdier. Hoewel niet iedereen zou genieten van het werken met reptielen op een dagelijkse basis, hier is een kans om een ​​hobby te zetten in een lonende business.

Wat je nodig hebt

Zakenplan

licenties

vergunningen

Holding faciliteit

Cages

Vee

website

Hoe te beginnen een Reptile Zakelijk

Bepaal uw type bedrijf. Overweeg of het bedrijf import / export, groothandel of detailhandel fokkerij zal zijn. Elk van hen zal de kennis van de retail trends in de markt en de overname van gezonde voorraad nodig hebben voor inventaris of fokkerij. Bepaal of het bedrijf een eenmanszaak, een naamloze vennootschap of een bedrijf zal zijn.

Bepaal welke dieren om mee te werken. Het is vaak het beste om specialiseren in een of twee diersoorten, de doeltreffendheid van de business maximaliseren. Elke soort van reptiel heeft zijn eigen gespecialiseerde huisvesting en het fokken eisen. Cage maten variëren sterk, van huisvesting voor grote pythons tot kooien voor kleine hagedissen, dus diersoorten spelen een belangrijke rol in het up-front planning.

Bereid business plan. Dit document zal het nodig zijn voor een succesvolle inbedrijfstelling, tijd en mankracht nodig is en een projectie van waar het bedrijf zal worden in één, vijf of tien jaar resources te bepalen.

Verwerven van de juiste vergunningen en licenties. Een zakelijke omgang met levende dieren, zal licenties en vergunningen nodig zijn. De eerste van deze federale en nationale identificatienummers voor de belasting, en een state zakelijke licentie. Als u importeert dieren, zal een federale import / exportvergunning vereist. Staten kunnen specifieke dier vergunningen net zo goed.

Kies een locatie. Als u wilt importeren of exporteren van dieren, kunnen deze in of uit de VS worden verzonden uit achttien specifieke steden, aangewezen havens van binnenkomst. Het onderhouden van een uitgebreide collectie van de dieren zal een belangrijke brandstofrekening te verwarmen en koelen van de kooien nodig, en het is de moeite waard om gebieden te onderzoeken waar het klimaat niet te warm of te koud. Grote slangen, hagedissen en krokodillen kunnen buiten behuizingen, die koude klimaten zou uitsluiten vereisen.

Bereid een faciliteit. Beslis of de faciliteit een standalone structuur op eigen terrein, een magazijn of storefront zal zijn. Herzien bestemmingsplan voorschriften, om te helpen bij het bepalen van de beste structuur. Kopen kooien en andere voorzieningen nodig zijn om de dieren te huisvesten. Zet ze om te verzekeren dat de juiste omgevingscondities gehandhaafd. Heb voedsel op hand voor de dieren wanneer ze aankomen.

Line-up leveranciers en het verwerven van vee. Als het bedrijf is het fokken van dieren, te verwerven bronnen van hoogwaardig fokmateriaal. Als het bedrijf is het importeren of groothandel, er zeker van zijn dat een voldoende hoeveelheid van de dieren zijn beschikbaar voor de inventaris. Verkrijgen van de noodzakelijke vee om het proces te beginnen. Als de dieren worden vervoerd, voor het opzetten van accounts, van te voren, met bedrijven ervaren in de scheepvaart reptielen.

Adverteren om een ​​klantenbestand te creëren. Maak een website van professionele kwaliteit, om de klanten het vertrouwen in het vermogen van de onderneming te leveren zoals geadverteerd geven. Als het bedrijf online is de verkoop van dieren, voorzien van een prijslijst en winkelwagentje op de site. Gebruik maken van andere bronnen om het bedrijf te adverteren, zoals reptielen-gerelateerde tijdschriften, die display-advertenties en advertenties te dragen. Vertoning inventaris op lokaal of nationaal reptiel shows.

Hints

Eén van de grootste problemen bij het starten van een bedrijf in het reptiel-industrie wordt steeds te groot, te snel. Beperk het aantal soorten en het aantal dieren in de inventaris, totdat u de kosten, tijd en arbeid betrokken te begrijpen.

In eerste instantie werken met dieren die je echt genieten. Sommige soorten hebben gespecialiseerde eisen, die het werk vervelend zal maken als je niet voor wat ze zijn te genieten van de dieren.

Share This Post