Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een Pageant Zakelijk

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een Pageant Zakelijk

De optocht industrie is veel meer dan de zwembroek modellering en zenuwslopend interview vragen te zien op de televisie een keer per jaar. Pageant toga boutiques, kroon fabrikanten en optocht coaches zijn slechts een paar van de bloeiende bedrijven d

AdvertisementDe optocht industrie is veel meer dan de zwembroek modellering en zenuwslopend interview vragen te zien op de televisie een keer per jaar. Pageant toga boutiques, kroon fabrikanten en optocht coaches zijn slechts een paar van de bloeiende bedrijven die actief zijn binnen de industrie. Of het nu gaat op zoek naar een service-oriented business of een bedrijf dat producten verkoopt, de exploitatie van een succesvolle optocht bedrijf te starten vereist het vermogen om een ​​basis van trouwe klanten en diepgaande kennis van de industrie te behouden.

Ontwikkel optocht industrie-expertise - optocht bestuurders, coaches, make-up artiesten en boutique eigenaren zijn industrie "insiders" die putten uit jarenlange ervaring, misschien wel uit het verleden werk in de entertainment, mode en beauty-industrie, of als een missverkiezing titelhouder. Blijf op de hoogte van de huidige trends in de optocht industrie door het lezen van vakbladen en blogs en door te kijken naar optochten op de televisie om bij te blijven met de nieuwste haar, make-up, die zich voordeed en toga ontwerpen van de dag. Naast de uitzendingen van de Miss USA, Miss Amerika en Miss Universe optochten, kabelnetwerken vaak voorzien van documentaires en programma's op kinderen glitter optochten, en de lokale optochten beginnen te streamen van live evenementen. Woon lokaal en / of staat optochten en vorm relaties met spectakel bestuurders en optocht deelnemers.

Ambachtelijke een business plan dat legt marketing, operationele en financiële strategieën voor uw groeiende bedrijf. Plan voor start-up kosten - het starten van een nieuw spectakel, bijvoorbeeld, zal out-of-pocket kosten nodig voor het verzamelen van vergoedingen van de afgevaardigden of het verkrijgen van sponsors om de operationele kosten te onderschrijven. Als alternatief kan een optocht coaching bedrijf niet hoeft te veel geld aan te wijzen voor de start-up kosten, maar zal zeker te plannen voor de bevordering van de diensten.

Start een website en het opbouwen van een sociale media-aanwezigheid voor uw bedrijf om meer potentiële klanten te bereiken en vertrouwen te ontwikkelen - een meerderheid van de optocht deelnemers tieners en jonge vrouwen concurreren in Teen en Miss divisies en zijn actieve gebruikers op sites als Facebook en Twitter . Netwerk met belangrijke contacten in de industrie door het bijwonen van lokale en staat optochten of via sociale media aanwezigheden om uw bedrijf te promoten - in de optocht industrie, is een aanzienlijk deel van de nieuwe productie gegenereerd uit verwijzingen gemaakt door vertrouwde optocht bestuurders of succesvolle deelnemers en de desbetreffende houders.

De markt van uw bedrijf. Aankoop van advertenties in de lokale, provinciale of nationale optocht programma's boeken aan de goederen en / of diensten worden aangeboden door uw zakelijke markt. Adverteren in optocht vakbladen als het bereiken van een nationale demografische is je doel. Kopen advertentieruimte op populaire optocht gerelateerde websites. Woon gebied beurzen of door het hele land om te voldoen aan potentiële nieuwe klanten of medewerkers - optocht bestuurders en coaches zijn altijd aanwezig. Bouw een relatie met een pageant coach die bereid is om uw product of dienst aanbevelen aan haar klanten kan zijn.

Bieden kortingen of andere promotionele aanbiedingen om nieuwe en terugkerende klanten om een ​​trouwe klantenkring te ontwikkelen. Omvat testimonials op uw website van de optocht bestuurders of gerechtigden. Beloon klanten met kortingen voor verwijzingen of te kopen in bulk. Sommige optocht bestuurders bieden kortingen wanneer twee of meer leden van dezelfde familie te concurreren in hun optocht, terwijl een kroon en banner fabrikant een korting voor een trouwe mecenas kunnen aanbieden.

Share This Post