Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een outsourcing Sales Zakelijk

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een outsourcing Sales Zakelijk

Voor veel bedrijven is het uitbesteden van alle of een deel van de omzet taken maakt veel financiële zin als de kosten om te trainen, in dienst nemen, en beheren van een verkoop personeel in-house is een dure onderneming. Bovendien kunnen nieuwe prod

AdvertisementVoor veel bedrijven is het uitbesteden van alle of een deel van de omzet taken maakt veel financiële zin als de kosten om te trainen, in dienst nemen, en beheren van een verkoop personeel in-house is een dure onderneming. Bovendien kunnen nieuwe productlanceringen of seizoensgebonden schommelingen slechts een tijdelijke stijging van de verkoop personeel dat niet zou rechtvaardigen het aannemen van nieuwe medewerkers nodig. Kleine ondernemers met sales ervaring kunnen profiteren van deze gelegenheid gebruik maken door het verstrekken van sales outsourcing. Door het verstrekken van diensten op contractbasis, een outsourcing bedrijf voorziet in een behoefte tegen een concurrerende prijs.

Wat je nodig hebt

Zakenplan

Kantoor

Telefoon en fax lijnen

computers

Kantoor artikelen

Sales management systeem

Personeel

Planning

Vóór het uitvoeren van een zakelijke onderneming, is het noodzakelijk om een ​​business plan te voltooien. Volg de richtlijnen op de website van de Small Business Administration (www.sba.gov) aan te geven hoe uw bedrijf zal functioneren en de diensten die u zal voorzien te bepalen en hoe je ze de markt zal brengen. Uw plan moet ook financiële prognoses voor opstartkosten, bedrijfskosten en de verwachte inkomsten. Maak kennis met zowel een accountant en een advocaat om de nodige papierwerk die betrokken zijn bij het staren het bedrijfsleven te bepalen. Neem contact op met een verzekeringsagent om een ​​bedrijf te verzekeringspolis te verkrijgen.

Zoek een locatie voor een kantoor. Voor kleinere operaties, zou de installatie zo eenvoudig als een kantoor aan huis zijn. Voor grotere bedrijven, echter, vinden kantoorruimtes te huur of te koop in de omgeving vindt u zaken doet. Als u van plan bent om telefonische verkoop te doen, is de locatie niet hoeft te worden fancy, maar als je van plan bent om klanten een bezoek aan het kantoor, overweeg dan de visuele aantrekkingskracht van uw werkplek.

Tenzij je van plan bent om een ​​onemanshow, zal je nodig hebt om personeel in te huren. Wanneer werknemers in dienst nemen, overwegen uw eigen sterktes en zwaktes. Als je goed in de verkoop, maar niet zo goed in het beheren van geld zijn, huur een office manager om de financiën van de onderneming te overzien. Als u van plan bent om verkopers anders dan jezelf te huren, op zoek naar mensen die extravert, goed gesproken, en gemotiveerd. Om te bepalen of een aanvrager heeft deze eigenschappen, overweeg doen wat role-playing tijdens het interview proces om een ​​typische verkoop gesprek te simuleren.

Vind Cliënten

Tijdens uw business planning proces bepalen de niche die u wilt bedienen. Beginnen op zoek in deze niche voor potentiële klanten. Goede potentiële klanten zal hebben een sterke behoefte aan omzetgroei en een goed product of dienst. Selecteer bedrijven met een goede reputatie, zodat je niet geassocieerd worden met een slechte reputatie.

Benaderen potentiële klanten over het uitbesteden van de verkoop. Dit is waar uw marketing plan in het spel komt. Weet waar uw doelgroep zoekt naar hun business solutions en de markt in die gebieden. Bijvoorbeeld, als uw potentiële klanten alle bevinden zich in een grote stad, kiezen voor een plaatselijke krant of een evenement om hen te bereiken. Als uw klanten op nationaal niveau worden verspreid, maar in dezelfde sector, overweeg vakbladen of nationale conferenties.

Vraag voor de verkoop. Dit is waar uw verkoop vaardigheden worden getest. Als je gaat naar een directeur van het bedrijf vragen om de verkoop uit te besteden aan de behoeften van u, een goede baan van het verkopen van uw diensten als eerste. Leg uit hoe je kunt helpen, wat u kunt aanbieden dat uw concurrenten niet kan, en hoe contracten met uw bedrijf zullen hun omzet te verhogen.

maak Sales

Voor elk bedrijf u zaken doet met, het ontwikkelen van een lijst van potentiële leads. U kunt dit doen door middel van een sales lead generator als Sales Genie. Als uw bedrijf is lokaal, gebruik uw kennis van het gebied of de industrie. Identificeer deze vooruitzichten en leg ze in uw sales management systeem.

Bel prospects en gooien ze voor de onderneming die u vertegenwoordigt. Begin met een beetje te delen over het bedrijf u vertegenwoordigt of hun product of dienst. overbrengen altijd enthousiasme en een positieve houding. Leg uit hoe dit product of dienst hun bedrijf en waarom het product of de dienst die u verkoopt is een goede deal zou helpen. Laat de prospect gesprek ook, hoewel, en hun vragen te beantwoorden. Als je hun vragen hebt beantwoord, vragen voor de verkoop. Het is over het algemeen goed om een ​​speciaal tarief aanbieden of toegevoegd incentiveat het einde van het gesprek om hen te plegen op de plek, of op zijn minst, committeren aan een ander gesprek.

Zodra u of uw medewerkers een verkoop te sluiten, krijgt u een systeem papierwerk nodig om de bestelling te volgen en de overdracht van deze gegevens aan het bedrijf waarvoor u verkoopt. Er moet ook worden een systeem om uw kosten te volgen voor de transactie, of het nu op basis van provisie of een vast bedrag. Houd uw administratie en financiën op orde, zodat u geen klanten te verliezen voordat je een voet aan de grond te krijgen.

Share This Post