Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een Onafhankelijke Taxi in Maryland

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een Onafhankelijke Taxi in Maryland

Als je een fatsoenlijke auto hebt en niet te armoedig rijdt, zou je iets om op terug te vallen moet je je baan verliezen. Het opzetten van een taxichauffeur in Maryland is een relatief eenvoudig proces. Als je eenmaal hebt voorbereid uw voertuig, met

AdvertisementAls je een fatsoenlijke auto hebt en niet te armoedig rijdt, zou je iets om op terug te vallen moet je je baan verliezen. Het opzetten van een taxichauffeur in Maryland is een relatief eenvoudig proces. Als je eenmaal hebt voorbereid uw voertuig, met succes een aanvraag voor een vergunning en ontwikkelde een solide klantenbasis, kunt u een goed leven werkzaam als zelfstandig taxichauffeur te maken.

Wat je nodig hebt

Goed zijn uitgerust auto

Neem contact op met de Maryland Department of Transportation om een ​​voertuig veiligheidsinspectie voor uw auto te regelen. Je moet een Maryland Vehicle Inspection Certificate moet de weg-kredietwaardigheid van uw voertuig te bewijzen voordat je taxi bedrijf. Als uw auto niet door de inspectie, moet u om eventuele problemen met uw voertuig verholpen voordat ze opnieuw getest hebben.

Vertrouwd te maken met het gebied dat u van plan bent om te dekken tijdens het uitvoeren van uw taxi bedrijf. Zelfs als je een global positioning system, het is goed idee om ervoor te zorgen dat u weet dat uw patch als de rug van je hand. Uw klanten zullen niet terug naar je toe komen als je niet weet waar je naartoe gaat en uiteindelijk kost hen meer geld als gevolg.

Vraag uw lokale provinciale overheid kantoren over hoe u een aanvraag voor een taxi licentie in uw omgeving. Maryland state wetten dicteren dat iemand een taxi, zolang ze hebben de vergunning van een normale "Class A" van Maryland bestuurder kan rijden, maar licentie wordt behandeld op lokaal niveau.

Vul het aanvraagformulier voor een vergunning in uw provincie en terug te sturen met eventuele bewijsstukken. Hoewel de sollicitatieprocedure verschilt van provincie tot provincie, ben je waarschijnlijk te hebben om uw persoonlijke gegevens, informatie te verstrekken over uw rij-record en uw gezondheid. U betaalt een vergoeding toe te passen voor een taxi licentie.

Koop accessoires voor uw auto. Je moet een meter en een middel om te communiceren met uw klanten aan te schaffen. Als u een one man band bent, moet u investeren in een goede hands-free telefoon systeem om uw boekingen. Het kan nodig zijn om te voldoen aan county regels met betrekking tot hoe uw auto is voorzien, afhankelijk van waar u van plan bent om te werken.

Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij om de dekking te veranderen op uw voertuig. U zult een ander beleid nodig als u uw auto als taxi. Uw premies zullen waarschijnlijk omhoog gaan.

Een lijst van uw taxi service in uw lokale bedrijvengids zodra u uw licentie door. Produceer kaarten te geven aan uw klanten en maak vliegers op te zetten in bars en restaurants in de stad om uw service adverteren.

Zoeken naar de diensten van een accountant. Je komt te werken op een zelfstandige basis als taxichauffeur, dus het zal in uw belang om een ​​accountant inhuren om u te helpen op de top van uw fiscale zaken.

Share This Post