Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een Oil Change Zakelijk

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een Oil Change Zakelijk

Exploitatie van een oliewissel bedrijf kan lucratief zijn, indien correct gedaan. De gemiddelde voertuig verkoopt nu voor meer dan $ 20.000, en de mensen staan ​​te popelen om het leven van hun auto's zoveel mogelijk uit te breiden. Door het aanbiede

Advertisement

Exploitatie van een oliewissel bedrijf kan lucratief zijn, indien correct gedaan. De gemiddelde voertuig verkoopt nu voor meer dan $ 20.000, en de mensen staan ​​te popelen om het leven van hun auto's zoveel mogelijk uit te breiden. Door het aanbieden van preventief onderhoud, kan olie verversen bedrijven vul deze behoefte van de consument. Het plan hieronder zal u een eenvoudige schets die u kunt gebruiken om een ​​succesvolle oliewissel te starten.

Wat je nodig hebt

financiering

Land

blauwdrukken

Hoe te beginnen een Oil Change Zakelijk

Bepaal of u wilt franchise. Dit is de eerste belangrijke beslissing de meeste eigenaren van olie verversen zaken geconfronteerd. Franchises bieden marketing en operations support, maar ze komen met grote kosten. Als u besluit om zelfstandig te opereren, zal u geld besparen op de kosten, maar zal moeten meer beslissingen te nemen voor jezelf, zonder een bewezen ondersteunend netwerk. Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van een franchise zijn, beslissen wat je wilt van de relatie. Als je in de eerste plaats wilt marketing en naamsbekendheid, kunt u leunen in de richting van een grotere franchisegever, zoals Jiffy Lube of Valvoline. Als je gewoon wilt de bouw en de exploitatie ondersteunen, zijn er kleinere franchises die zin kunnen maken.

Haal je de financiering op zijn plaats. U kunt beginnen door contact op te nemen van uw persoonlijke bank, waar u al een vaste relatie. Als u werkt met een franchisegever, kan het bedrijf een financieringsmaatschappij het werkt met regelmatig suggereren. Zorg ervoor dat u Small Business Administration leningen, die een beetje makkelijker te krijgen kan onderzoeken.

Vind land voor uw olie verversen bedrijf. U kunt of de aankoop land regelrechte of te verhuren, perferably lange termijn. Zorg ervoor dat het land is gezoneerd voor een olie verversen faciliteit, of dat je de juiste bestemmingsplan vrijstellingen. Bij de aankoop of leasing land, moet je gemiddelde dagelijkse auto tellingen te overwegen; snelheidsbeperkingen (het is moeilijk om te zetten naar je kavel op 55 mijl per uur); de aanwezigheid van verkeerslichten of tekenen dat het verkeer zou kunnen vertragen de buurt van uw bedrijf; of is het gemakkelijk om een ​​rechter- en linker bocht te nemen op het stuk (je niet wilt medianen); en of de partij geeft je ruimte om te groeien en voeg andere profit centers, zoals een wasstraat.

Huur een architect. Probeer om te werken met een bedrijf dat ervaring in het ontwerpen olie verversen faciliteiten heeft of, op zijn minst, auto-onderhoud bedrijven. Als u werkt met een franchisegever, kan het bedrijf in staat zijn om blauwdrukken te bieden uit eerdere projecten en kunnen aandringen het gebouw voldoen aan bepaalde specificaties van het ontwerp.

Bouw je faciliteit. Elke glijmiddel eigenaar zal u vertellen dat dit de meest frustrerende deel van het proces. Verwacht vertragingen, vooral als je woont in een deel van het land met een onvoorspelbare weersomstandigheden. Zorg ervoor dat je werkt met een aannemer met ervaring in het bouwen olie verversen faciliteiten. Tenzij je van plan bent om liften te gebruiken, het graven van de put, waar de crew werkt onder de auto's, is belangrijk en het helpt om een ​​ervaren aannemer.

Line-up personeel en leveranciers. Carry visitekaartjes met je overal mee naar toe. Wanneer je een goede klantenservice in een handelszaak, geef de werknemer uw kaart. Goede klantenservice is van cruciaal belang in de olie verversen bedrijf - in feite verversen van de olie is een vaardigheid die kan worden geleerd. Ook praten met uw leveranciers, bestelt eerste inventarisatie en bespreken hoe toekomstige orders zullen worden behandeld. Als u de aankoop van een franchise, moet dit proces worden gestroomlijnd, zoals u zult worden gegeven preferred suppliers. Leveranciers vaak kan helpen bij het trainen van uw medewerkers.

Voer een soft launch. Dit is wanneer u de deuren te openen zonder veel fanfare. Het doel is om een ​​handvol klanten te bedienen en uit te werken eventuele operationele knikken voordat u begint te bevorderen agressief.

Aanpak vloot accounts. Praat met autoverhuurbedrijven, taxi operators, lokale politie terrein, en iedereen die een wagenpark heeft. Fleet bedrijfsleven zorgt voor een stabiele inkomstenstroom die kunnen helpen ondersteunen uw bedrijf, zelfs wanneer tijden zijn traag.

Stage uw grand opening. Dit is waar u uw bedrijf aan te kondigen aan de wereld. Hang een groot spandoek, plaats coupons en advertenties in lokale media en wijd en zijd verspreid het woord. Het doel moet zijn om uw markt te krijgen om te proberen uw diensten. Zodra ze doen, zul je contactgegevens en informatie over het voertuig dat u zal toestaan ​​om de follow-up marketing te voeren voor terugkerende business.

Share This Post