Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een nieuwe arbeidswet Hire Zakelijk

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een nieuwe arbeidswet Hire Zakelijk

First-time werkzoekenden zijn in het nadeel. Ze hebben geen ervaring te hebben. Zelfs bij weinig betaalde banen, werkgevers de voorkeur aan iemand met ervaring meer dan iemand die nog nooit een baan heeft gehad. Assist eerst werkzoekenden bij het vin

AdvertisementFirst-time werkzoekenden zijn in het nadeel. Ze hebben geen ervaring te hebben. Zelfs bij weinig betaalde banen, werkgevers de voorkeur aan iemand met ervaring meer dan iemand die nog nooit een baan heeft gehad. Assist eerst werkzoekenden bij het vinden van de werkgevers en helpen werkgevers vinden werknemers. Start een nieuwe arbeidswet-hire business.

Nieuwe Labor-Hire Business Start-Up Guide

Kom met een unique selling positie. Bijvoorbeeld, het promoten van uw bedrijf als het uitzendbureau dat de nieuwe arbeid brengt in de beroepsbevolking bereid. Beslis over een operationele strategie. Link nieuwe medewerkers rechtstreeks aan bedrijven of huur een arbeidskrachten jezelf en stuur ze naar een baan als uitzendkrachten.

Ontwikkel een trainingsprogramma. Ga door de advertenties van de plaatselijke krant elke dag. Pick-up van de lokale job-hunter publicaties. Geef je mening over hen en zoeken naar patronen in de soorten banen die beschikbaar zijn voor nieuwe medewerkers of mensen met weinig ervaring zijn.

Maak een lijst van de industrieën die ongeschoolde arbeiders de meest huren. Focus op een specialiteit, zoals warehousing of expediteurs. Vraag interviews met managers van bedrijven die werknemers inhuren in uw omgeving. Vraag hen wat ze zoekt in medewerkers en vraag naar beschrijvingen van werk taken.

Ontwikkel een trainingsprogramma gebaseerd op het aanleren van nieuwe aanwervingen om die taak uit te voeren. Huur een opleiding coach of gebruik maken van mensen geschoold en ervaren in het veld om te helpen bij het trainen nieuwe medewerkers in deeltijd. Train arbeid in de kunst van het interviewen.

Zoek een kantoor met meerdere kamers. Gebruik een van de kamers aan de werknemers te trainen. Gebruik een andere voor uw kantoor. Gebruik een eigen kamer voor interviews.

Solliciteer voor een zakelijke licentie. Vul het aanvraagformulier online als uw stad heeft die mogelijkheden. Meld je aan voor een federaal fiscaal identificatienummer door de IRS.

Vind het geld om de werknemers te betalen en de leasekosten voor uw kantoor te betalen. Seek een banklening. Voorzie de bank met uw gedetailleerde business plan, met inbegrip van uw winstverwachtingen en een overzicht van de financieringsbehoeften. Koop werknemer schadevergoeding verzekering van een state-licentie verzekeringsmaatschappij.

Schrijf een inleidende brief aan bedrijven binnen uw niche-industrie. Laat de managers en human resources professionals weten dat u hun werk gemakkelijker door het sturen van nieuwe medewerkers hun weg kunnen maken.

Lanceer een online aanwezigheid om een ​​extra inkomstenstroom te creëren. In "101 Internet bedrijven U kunt beginnen vanuit huis," Susan Sweeney adviseert: "Je zou kunnen individuen om hun cv in te dienen rekening te brengen Je zou kunnen werkgevers rekenen om hun kansen op werk te plaatsen..

Vul uw database met arbeid te sturen naar banen. Plan een open oproep naar arbeid. Plaats een advertentie in de krant met de tijd om te verschijnen en het adres.

Promoot uw beroepsbevolking aan lokale bedrijven. In "Entrepreneur Magazine," Tami Hernandez schrijft: "In een sterk concurrerende markt, moet je om op te vallen met berichten die naar de tijden van belang zijn. Evalueer uw messaging om ervoor te zorgen het verbindt met de klanten. Houd in gedachten dat hun wil, behoeften en belangen zijn verschoven met de economie. "

Plaats cold calls aan het inhuren van managers en human resources afdelingen in uw niche-industrie. Leg uit dat u een beroepsbevolking die klaar is om te werken.

Share This Post