Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een MLM Company

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een MLM Company

Het starten van een MLM (multi-level marketing) of het netwerk marketing bedrijf kan een zeer winstgevende onderneming te zijn vanwege de mogelijke resterende inkomen. De oprichter zit aan de top van de organisatie, het verdienen van een percentage o

AdvertisementHet starten van een MLM (multi-level marketing) of het netwerk marketing bedrijf kan een zeer winstgevende onderneming te zijn vanwege de mogelijke resterende inkomen. De oprichter zit aan de top van de organisatie, het verdienen van een percentage off ieders verkoop. Degenen die starten hun eigen MLM bedrijven kunnen iets van vitaminen aan internet marketing tools zoals auto-responders of e-maillijsten verkopen.

Wat je nodig hebt

Zakelijke kans magazines

wholesale-leverancier

DBA registratie

licentie verkoper

Website

Digitale camera

Fliers

Catalogs

prijslijsten

packet distributeur

Ga naar de boekhandel en de aankoop van een aantal zakelijke mogelijkheden tijdschriften. Kijk naar de verschillende producten worden verkocht via MLM of netwerk marketing. Denk na over producten die mensen vaak en op een regelmatige basis aan te schaffen. Overwegen toetreding een MLM zakelijke kans om ervaring op marketing en verkoop van producten via de telefoon te krijgen voordat starten van een eigen bedrijf.

Beslissen wat voor soort product te verkopen. Ga online en zoek naar een groothandel voor uw producten. Vraag groothandelaars of ze dropship of producten te sturen naar uw klanten. Dat zal u voorkomen dat aan een inventaris te dragen. Kies de groothandel die dropshipping biedt een lage kosten per eenheid, en een snelle levertijd.

Kies een naam voor uw bedrijf. Bel kantoor van uw lokale county clerk's en hebben ze sturen u een aanvraag voor het registreren van uw DBA (handelend onder) en de licentie leverancier. Mail de aanvraag terug met uw betaling.

Stel een verkoopprijs voor uw producten. Laat genoeg van een winstmarge, zodat uw distributeurs ten minste 20 tot 40 procent op hun aankopen kunnen krijgen. Bepalen hoeveel niveaus diep je die mensen die zich bij uw bedrijf te betalen. online zoeken naar bedrijven die MLM betaling software en consulting verkopen.

Huur een webdesigner om een ​​website voor uw MLM bedrijf te creëren. Bestel monsters van uw producten, neem een ​​foto van hen, en bieden de webdesigner met een korte omschrijving en de prijs van elk een. Houd de webdesigner die u zelfreplicerende sites voor uw distributeurs nodig heeft.

Maak prijs sheets, catalogi en bestelformulieren voor uw producten. Ontwikkel kit van een distributeur die een wholesale prijslijst en bestelformulieren voor uw distributeurs omvat. Omvatten een welkome brief die elke distributeur voorziet van informatie over hoe ze hun bedrijf begonnen snel.

Zoek een advocaat in uw omgeving of online, dat is gespecialiseerd in het MLM wet. Zorg ervoor dat uw betaling structuur en het business plan legaal zijn. Breng de gewenste wijzigingen als de advocaat wil dat je om iets te veranderen.

Adverteer uw MLM bedrijf in de ingedeelde deel van de business opportunity tijdschriften. Omvatten een display-advertentie in deze publicaties ook. Test de reclame respons van diverse kaartspellen, welke pakketten van 40 tot 60 ansichtkaarten verpakt in een cellofaan verpakking die meestal worden verstuurd naar mensen die geïnteresseerd zijn in het starten van een bedrijf. Plaats een advertentie met Google's AdSense-programma. Voeg uw website op de belangrijkste zoekmachines zoals google.com, yahoo.com, altavista.com en lycos.com.

Hints

Als je succesvol wilt zijn in uw MLM onderneming te zijn, moet u enige ervaring closing verkoop via de telefoon te krijgen. Er zijn vele tapes en instructiemateriaal online. U kunt ook een telemarketing baan voor een tijdje en ervaring opdoen. Ten slotte is de matrix betaling van plan is een van de meest voorkomende en effectieve betaling plan voor MLM bedrijven. Een matrix betaling plan beperkt het aantal distributeurs die onder elk van uw niveaus als sponsor vallen. Bijvoorbeeld een 2x2 matrix kunnen twee mensen op niveau één en vier op niveau twee (twee onder elke distributeur). De rest van de mensen die het bedrijf te sluiten, onder je zou in level drie, vier vallen of verder naar beneden, die kunnen helpen uw downline leden meer geld verdienen. Als u een matrix betaling structuur te gebruiken, betaalt 10 tot 15 procent op niveau een, drie tot vijf procent op niveau twee, en één procent op de andere niveaus.

Share This Post