Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een Laundry Business in de Filippijnen

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een Laundry Business in de Filippijnen

Er zijn verschillende wasserij bedrijven die men kan starten in de Filipijnen. Deze zijn een stomerij bedrijf, home based wasserij, muntautomaten wasserette en wasserij winkel. De keuze van de wasserij-industrie zal grotendeels afhangen van hoeveel g

AdvertisementEr zijn verschillende wasserij bedrijven die men kan starten in de Filipijnen. Deze zijn een stomerij bedrijf, home based wasserij, muntautomaten wasserette en wasserij winkel. De keuze van de wasserij-industrie zal grotendeels afhangen van hoeveel geld je wilt investeren en de mate van betrokkenheid die u in het bedrijf. De winstgevendheid van het bedrijf is afhankelijk van de operationele kosten, die de kosten van de huur, voorraden, lonen en nutsvoorzieningen. Het is belangrijk om de juiste apparatuur te kiezen en krijgen de benodigde vergunningen en licenties voordat u een wasserette bedrijf te starten in de Filippijnen.

Onderzoek en selecteer een bedrijf type. Beslissen of u wilt een zelfstandig bedrijf te starten of wilt u een wasserette franchise te starten. Je hebt ook de mogelijkheid tot aankoop van een bestaand bedrijf en te verbeteren. De gemiddelde kosten van het starten van een franchise is Php 200.000 PHP 400.000, afhankelijk van de franchise-optie die u kiest. Enkele van de beschikbare franchises in de Filipijnen onder Niets dan Laundry franchise. Het voordeel van het gebruik van een franchise is dat het een laag risico investering optie die biedt gevestigde naamsbekendheid, management ondersteuning en de bewezen systeem van de exploitatie. Een onafhankelijk bedrijf geeft u het voordeel van het runnen van uw wasgoed bedrijf als u kiest. Je kunt eenvoudig wasserij winkels te koop in Filipijnen, vooral op Sulit. Prijzen variƫren van PHP. 150.000 tot Php. 400.000.

Get een licentie. Afhankelijk van uw bedrijfsstructuur, krijgen de vereiste vergunning. Schrijf je in bij het ministerie van Handel en Industrie (DTI) als u werkt met een eenmanszaak of de Securities and Exchange Commission voor een partnership. Je moet ook met de Dienst van de Fiscus (BIR) in te schrijven voor een bedrijf identificatie belastingbetaler nummer. Ook registreren bij het ministerie van Arbeid en Werkgelegenheid als je meer dan vijf werknemers zullen hebben. Schrijf je in bij Social Security System en Filippijnse Health Insurance Corp voor u en uw medewerkers. Als u het openen van een franchise, zal de franchise de registratie van bedrijven uit te voeren namens u en kunt u de naam van de handel gebruiken.

Zoek een locatie. Voor een muntsysteem, moet u een strategische locatie te vinden. Voor een wasserij winkel en stomerij bedrijfsleven, zal u een retail-locatie nodig. Het is belangrijk dat de winkel in staat zijn om al de wasserij apparatuur die u nodig tegemoet te komen. Dit zal ruimte van circa 1.500 tot 5.000 vierkante voet nemen. Een munt bediende wasserette vereist ten minste 100 vierkante voeten.

Voor een home-based wasserette, vinden voldoende ruimte waar u in staat om gewassen en ongewassen kleren en de wasmachine (s) zullen worden. Enkele van de gebieden die u kunt ruimte te vinden voor uw wasgoed bedrijf behoren grote winkelcentra, zoals Robinsons winkelcentra en Eastwood of in grootstedelijke gebieden, zoals Manila.

Krijg apparatuur. Het type van de apparatuur die u nodig hebt is afhankelijk van de wasserij bedrijf dat u actief zijn. Voor een home-based business, het vinden van een wasmachine afzuigkap als het wast en droogt kleren. Voor een wasserij winkel, krijg wasmachines, drogers, strijkplanken, stomerij machines, credit card machines en een kassa. Voor een muntstuk bediende wasserette, twee van de beste plaatsen online om muntautomaten vinden zijn Sulit en eBay. De gemiddelde prijs van een muntstuk bediende machine is Php. 100.000. Vind ook leveranciers voor wasmiddelen. Vermijd het gebruik van merk-naam retail wasmiddelen en ga voor commerciƫle.

Krijg medewerkers. Voor een home-based wasgoed, zal je waarschijnlijk niet medewerkers nodig hebben als je zou willen om het bedrijf alleen te lopen. U moet werknemers aan te nemen voor een stomerij en wasserij winkel. De beste plaats om reclame te maken voor de werknemers wasserij winkel zou online op Sulit.

De markt van uw diensten. Sommige van de manieren om de markt van uw diensten in Filippijnen zal worden door middel van mond tot mond reclame, het uitdelen van flyers en coupons. U kunt geven vliegers van deur tot deur in een paar wijken en in de plaatselijke hotels en motels. Het geven van promotionele kortingen werkt ook goed in de Filippijnen. Ook adverteren op Sulit.

Share This Post