Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een huwelijksreceptie Zakelijk

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een huwelijksreceptie Zakelijk

Volgens & ldquo; Bridal Koopjes & rdquo; door Denise en Alan Velden, koppels besteden bijna 50 procent van hun totale bruiloft budget op hun receptie. Voor mensen op zoek naar een klein bedrijf te starten, investeren in huwelijksfeesten biedt de m

AdvertisementVolgens & ldquo; Bridal Koopjes & rdquo; door Denise en Alan Velden, koppels besteden bijna 50 procent van hun totale bruiloft budget op hun receptie. Voor mensen op zoek naar een klein bedrijf te starten, investeren in huwelijksfeesten biedt de mogelijkheid om te gedijen en maak een aanzienlijke hoeveelheid geld. Er is een verscheidenheid van verschillende niches binnen de huwelijksreceptie zaken, waardoor het gemakkelijk om iets dat je interesseert te kiezen. Hoewel het redelijk moeilijk om te beginnen met je eigen bedrijf werkt in huwelijksfeesten, het biedt de mogelijkheid je passie en interesses te gebruiken in een klein bedrijf.

Wat je nodig hebt

internet toegang

Telefoon

visitekaartjes

Beslis over een specialiteit voor uw bedrijf, dat betrekking heeft op bruiloften. Disc jockeys, limo chauffeurs, cateraars, verlichting specialisten en zelfs sigaren rollen zijn allemaal voorbeelden van afzonderlijke bedrijven die samenwerken om een ​​huwelijksreceptie te creëren.

Maak een bedrijfsnaam en logo voor uw bedrijf. U kunt ervoor kiezen om uw naam of speciale op te nemen in de bedrijfsnaam. Bijvoorbeeld, als je gaat naar een horeca bedrijf te starten, uw naam moet eten en bruiloften te betrekken. Dit maakt het gemakkelijk voor potentiële klanten om uw handel te identificeren.

Registreer uw bedrijfsnaam en logo bij uw plaatselijke Kamer van Koophandel en een aanvraag voor een zakelijke licentie. Dit zal ervoor zorgen dat u alle juridische voorzorgsmaatregelen hebben genomen voor uw bedrijf en zal ook kijken professioneel en klanten aan te trekken. Bruiden en bruidegoms wilt uw kwalificaties te zien alvorens in te stemmen om u te boeken voor hun opvang, en velen zullen niet te maken willen hebben met iemand die geen vergunning heeft.

Hebben visitekaartjes gemaakt met uw naam, logo en contactgegevens. Ook het opzetten van een professionele, goed georganiseerd website. Overweeg het inhuren van een grafisch ontwerper voor het opzetten van uw website. Omvatten al uw contactgegevens op de site, evenals foto's van uw werk bij huwelijksfeesten. Als je begint te werken met klanten, getuigenissen toe te voegen aan uw website. Dit zal uw expertise en professionaliteit te vestigen in de huwelijksreceptie industrie.

Adverteer uw bedrijf op bruids-shows en in de lokale bruids tijdschriften. Dit zal het gemakkelijker maken voor klanten om u te vinden en geeft u de mogelijkheid om uw naam in de industrie neer te zetten. U kunt ook overwegen een ontmoeting met andere professionals in de huwelijksreceptie industrie om te vragen om aanbevelingen. Op deze manier kunnen ze hun klanten verwijzen naar jou.

Write en afdrukken contracten in het dossier te houden aan te melden met uw klanten. Een overzicht van al je richtlijnen met betrekking tot betaling, annuleringen en alle andere aspecten die je nodig schriftelijk te hebben voelen. Plan uw tarieven en beslissen of ze per uur zal zijn of als ze de lengte van de gehele bruiloft receptie zal dekken.

Blijf op de hoogte van de federale staat en de veiligheidsvoorschriften met betrekking tot uw handel, evenals bruiloft trends online en in tijdschriften. Het is belangrijk te weten wat paren zoekt op hun recepties en trends snel veranderen.

Share This Post