Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een Fietsverhuur Zakelijk

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een Fietsverhuur Zakelijk

Fietsen is een uitstekende manier om in vorm te blijven tijdens het verkennen van de lokale gebieden en met de natuur. Met vele fietsliefhebbers te popelen om nieuwe wegen te verkennen in en rond hun omgeving vinden, kunnen een fiets huren bedrijf ze

AdvertisementFietsen is een uitstekende manier om in vorm te blijven tijdens het verkennen van de lokale gebieden en met de natuur. Met vele fietsliefhebbers te popelen om nieuwe wegen te verkennen in en rond hun omgeving vinden, kunnen een fiets huren bedrijf zeer winstgevend geworden. Er zijn een paar items te overwegen bij het starten van een fietsverhuur bedrijf.

Wat je nodig hebt

10 fietsen (minimum)

10 helmen (minimum)

Controleer uw lokale gebied fietsmogelijkheden door scouting lokale parken, recreatieve voorzieningen en bezienswaardigheden van belang. Dit zal u toelaten om ervoor te zorgen dat er interessante plekken voor uw spoedig om de klant te verkennen tijdens het fietsen.

Aankoop fietsen en andere fietsen vistuig om te beginnen met het opbouwen van uw inventaris. Om een ​​fiets te huren bedrijf te starten is het een goed idee om een ​​verscheidenheid aan fietsen en fietsen spullen die u uw klanten kunt bieden dragen. De fietsen moeten in het algemeen in nieuwere conditie, en hebben veilige banden. Een schone en veilige fiets is wat uw klanten op zoek zijn. Door het bezoeken van uw lokale fiets of winkel zul je in staat om een ​​verscheidenheid van mannen en vrouwen fietsen, helmen en andere fietsen-accessoires te vinden.

Vind de juiste plaats om uw fiets verhuur bedrijf. Scout gebieden die een hoog volume van het verkeer, en zijn in de nabijheid van de lokale bezienswaardigheden en / of fietspaden. Dit zal u toelaten om de toegang tot klanten die zijn klanten de mogelijkheid te nabijgelegen winkels te krijgen, en bieden hen een gemakkelijke toegang tot fietsen activiteiten en andere recreatieve bezienswaardigheden. Er zijn veel verschillende manieren om uw bedrijf te presenteren. Het huren of kopen van een storefront is een van hen. Andere fietsen huren ook presenteren hun winkel in een kiosk stijl, waardoor ze nog dichter bij fietspaden of bezienswaardigheden te zijn gelegen. Als u besluit om een ​​kiosk stijl fietsverhuur winkel te openen, contact op met uw lokale staatsoverheid van vergunningen of vergoedingen in verband met dit soort zaken presentatie.

Stel uw prijzen. De gemiddelde gangbare tarief voor fietsverhuur is $ 25 per uur, $ 60 per dag, of $ 150 tot $ 200 per week. Onthoud; tarieven kunnen variëren, afhankelijk van het type fietsen en apparatuur die u huren, en de gemeenschap waarin je leeft.

Adverteren. Maak ansichtkaarten en flyers te helpen houden uw advertentiekosten beneden. Op de folder of briefkaart onder uw bedrijfsnaam, telefoonnummer en diensten die worden aangeboden. Zorg ervoor dat de ansichtkaarten zijn vet en makkelijk te lezen, en een lijst van nabijgelegen bezienswaardigheden of paden ze kunnen verkennen met uw nieuwe bedrijf. U kunt de kaarten of flyers op lokaal recreatieve voorzieningen, winkelcentra en koffiehuizen, die doorgaans een hoge volumes van de klanten. Andere ideeën kunnen zijn adverteren in uw lokale krant of toeristische magazine.

Hints

Hoewel er geen nationale vergunningen die nodig zijn om een ​​fietsverhuur bedrijf te beginnen, is het een goed idee om contact op met uw lokale staatsoverheid over andere zakelijke kosten.

Putting bewegwijzering op uw fietsen, of het maken van uw fiets opvallen, zal uw bedrijf om opgemerkt te worden door andere potentiële klanten wanneer de fietsen worden gehuurd. Een andere manier om uw inkomsten te verhogen is om je klanten gebotteld water, wegwerpcamera's, of andere "toeristische" items die hun plezier tijdens hun fiets kunnen verhogen verkopen.

Het maken van uw klant een borg te betalen, of het nemen van een kopie van hun credit card informatie is een goede manier om u te beschermen tegen fietsdiefstal.

Het afsluiten van een verzekering zal u helpen beschermen tegen rechtszaken die kunnen optreden bij het bedienen van uw bedrijf. Maak fietsers ondertekenen een ontheffing voor het huren van de fietsen die staat ze rijden op eigen risico.

Share This Post