Index / Careers & Work / Hoe te beginnen een evenement Decorating Zaken

Share This Post

Careers & Work

Hoe te beginnen een evenement Decorating Zaken

Als je een talent voor het maken van feesten en evenementen zien er spectaculair uit, overwegen het starten van je eigen evenement decoreren business. Je kunt werken voor vele soorten klanten, en de start-up kosten zijn relatief laag. Dit kan een leu

Advertisement

Als je een talent voor het maken van feesten en evenementen zien er spectaculair uit, overwegen het starten van je eigen evenement decoreren business. Je kunt werken voor vele soorten klanten, en de start-up kosten zijn relatief laag. Dit kan een leuke en lucratieve business zijn, zolang je zorg voor uw onderneming te plannen voordat u begint het.

Wat je nodig hebt

Website

Meeting ruimte

Print en online advertenties

Stap 1

Kies een niche, zoals bruiloft decor, congres of conferentie decor, verjaardagsfeestje thema's of het verfraaien voor familie evenementen. Dat zal u helpen om een ​​beperking van de aard van de klanten die je moet richten en houden u gericht.

Stap 2

Ontwikkelen van een website. Dit zal een van uw meest bruikbare marketing tools zijn. Uw site moet uw contactgegevens, de diensten die u aanbiedt, uw tarieven (als u van plan bent om een ​​forfaitaire prijszetting te gebruiken) en foto's van het werk dat je hebt gedaan lijst.

Stap 3

Hier krijg je een portfolio samen voor potentiële klanten. Als u geen foto's van werk dat je hebt gedaan voor eerdere klanten, vraag familieleden als je kunt versieren voor hun evenementen of het uitvoeren van een paar gratis banen alleen maar om de foto's te krijgen.

stap 4

Kies een site om vergaderingen client te houden. Dit kan in uw huis als u een gebied dat geschikt is om te voldoen aan klanten, een gehuurd kantoor, of u kunt er zelfs voor kiezen om de vergaderingen client op een geschikt restaurant te houden.

stap 5

Adverteer uw diensten in print, online en van mond tot mond. Het helpt als je een korting te bieden om mee te gaan met uw advertenties. Zorg ervoor dat uw website-adres op alle advertenties te zetten.

stap 6

Bepaal of u wilt huren decoraties. Vaak gehuurd decoraties omvatten helium tanks ballonnen, bogen en kolommen vullen voor bruiloften, en zijde bloemen centerpieces. Dat is een andere manier om inkomsten toe te voegen aan uw bedrijf.

Hints

Zorg ervoor dat u het dossier voor een zakelijke licentie, zoals een eenmanszaak vergunning en een DBA, of "zaken doen als," licentie.

Share This Post