Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een Dropship Zakelijk

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een Dropship Zakelijk

Als je op zoek naar een eenvoudige en relatief goedkope opstarten van bedrijven, neem een ​​kijkje op de groeiende gebied van drop-shipping. In dit business model, u op de markt en verkopen van goederen, maar niet persoonlijk verzenden naar klanten;

AdvertisementAls je op zoek naar een eenvoudige en relatief goedkope opstarten van bedrijven, neem een ​​kijkje op de groeiende gebied van drop-shipping. In dit business model, u op de markt en verkopen van goederen, maar niet persoonlijk verzenden naar klanten; een partner / leverancier verzorgt inventaris en verzending. Voordat u op een daling van de scheepvaart-venture kan beginnen, volhouden dat het bedrijf je te maken krijgt met een eerlijk "top-level" operator die zich bezighoudt met gerenommeerde fabrikanten en heeft een goede track record met klanten.

Get Right met de wet

Het vaststellen van uw-daling van de scheepvaart bedrijf juridisch door het aanvragen van een werkgever identificatienummer van de Internal Revenue Service, evenals een sales fiscaal attest, als men nodig is, van de staat bureau dat deze toepassingen afhandelt. Je moet ook een fictieve naam te reserveren voor uw bedrijf en registreert die naam met de minister van Buitenlandse Zaken, afdeling van bedrijven of andere passende overheidsinstelling. Deze eerste stappen zijn nodig om een ​​wholesale-leverancier of partner voor uw bedrijf te betrekken; drop-schip leveranciers zullen niet omgaan met mensen bestellen op hun eigen en buiten een goed gedefinieerde bedrijfsstructuur.

Onward naar Online

Bouw een levensvatbare, aantrekkelijke e-commerce website, via welke u orders voor uw product zal accepteren. Het basisidee achter drop-scheepvaart is tot vervulling te laten aan de product leverancier, aan wie u de individuele opdrachten en instructies over te brengen op de verzendkosten. De leverancier rekent u een groothandel of bulk prijs voor het artikel plus verzendkosten aan de koper; de verkoopprijs bedrag boven dat cijfer vertegenwoordigt uw bruto winstmarge. U kunt een "stand-alone" website die onafhankelijk verkoopt vaststellen of vouw uw operatie in een grotere e-retailer, zoals eBay of Shopify dat biedt de verkoop van platforms - en een brede doelgroep - aan kleine bedrijven. Weeg de kosten van de laatste benadering met de bij het runnen van uw eigen site en proberen om klanten op uw eigen kosten te ontwikkelen.

Aansluiten Leveranciers

Zoeken naar wenselijke leveranciers van uw product en de oprichting van een zakelijke relatie door contact met hun verkopers en alle toepassingen die zij nodig te voltooien; Dit kan vaak worden gedaan online of via de telefoon. Je kunt zoeken op Google door het toevoegen van de naam van uw product of uw lijn, naar "groothandel", "distributeur", "bulk" of "leverancier." U kunt ook contact opnemen met originele fabrikanten van uw product als ze bereid zijn om te werken met het bedrijfsleven startups of betalen voor een wholesale-directory die afbreekt leveranciers per producttype, locatie en andere parameters. Vermijd "drop-shipping 'als zoekterm, zoals u waarschijnlijk de oplichting en schaduwrijke exploitanten die dit business model een-fraude gevulde mijnenveld hebben gemaakt zult tegenkomen.

Going Levende

Voltooi de vermeldingen of veilingen op uw website, en het opzetten van een PayPal zakelijke rekening of een andere betrouwbare online systeem voor de verwerking van betalingen aan betalingen van uw klanten accepteren. Wanneer orders komen in, erkent de verkoop via e-mail, en follow-up met de klant om ervoor te zorgen levering werd gemaakt te maken en het product is bevredigend. Als er een vertraging in de levering, of een ander probleem doet zich voor bij uw leverancier en kun je niet krijgen het opgelost, aarzel dan niet om de teruggaaf knop te raken. Dit voortdurend contact met bestaande klanten is een uitstekende manier om goede ratings op e-commerce websites, de markt van uw andere producten te krijgen en voortdurend nieuwe verkoop te ontwikkelen.

Share This Post