Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een Drankverkoop Company

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een Drankverkoop Company

Een drank verkoop bedrijf is een uitstekende gelegenheid voor een aspirant-ondernemer op zoek naar een niche met een beheersbare omvang en veel afwisseling. Een drank verkoop bedrijf moet genoeg koude dranken te verkopen tijdens de hete zomermaanden,

AdvertisementEen drank verkoop bedrijf is een uitstekende gelegenheid voor een aspirant-ondernemer op zoek naar een niche met een beheersbare omvang en veel afwisseling. Een drank verkoop bedrijf moet genoeg koude dranken te verkopen tijdens de hete zomermaanden, en kan de daling van de verkoop van koude dranken tijdens de wintermaanden aan te vullen door middel van een scala aan warme dranken. Een drank verkoop bedrijf kan zowel producten te distribueren aan de detailhandel of rechtstreeks te verkopen aan klanten in een etalage van je één of via een mobiele drank concessie. Je kan ofwel produceren uw dranken uzelf of distribueren en verkopen drank gemaakt door andere fabrikanten.

Wat je nodig hebt

Inventaris

Opslag of winkelruimte

Kies een focus voor uw drank verkoop bedrijf. Beslissen of u zal produceren en verkopen van uw eigen dranken of dat u dranken die zijn geproduceerd door andere bedrijven zullen bieden. Overweeg of u uw dranken te verkopen rechtstreeks aan het publiek of dat u zult ze groothandel aan andere retailers. Beperk uw product lijn door het afstemmen van het aan een bijzondere nadruk zoals gezonde dranken, sport dranken, of sap drinken. Beslissen of u frisse dranken te verkopen met een kortere houdbaarheid of gebotteld dranken die houdbaar zijn.

Neem contact op met uw staat en lokale inkomsten agentschappen en vragen over de licenties die u nodig hebt om een ​​drank verkoop van de onderneming, met inbegrip van de staat en lokale zakelijke licenties te starten. Schrijf je in bij staat en federale agentschappen als werkgever als u van plan bent om werknemers aan te nemen voor uw drank verkoop bedrijf. Neem contact op met uw lokale gezondheid afdeling over de vereisten voor een voedselproductie faciliteit als u wordt de productie van uw dranken zelf. Schaf zakelijke aansprakelijkheidsverzekering voor uw drank verkoop bedrijf.

Als u gaat produceren van je eigen dranken, het ontwikkelen van recepten door te testen, proeven en ingrediënten te combineren tot je een mengsel dat een beroep op u te vinden en dat u in staat om de markt zal zijn. Geniet van een breed scala aan dranken te koop bij winkels waar u van plan bent te verkopen uw eigen drankjes te kenmerken die goed werken in commerciële dranken en beschikt ook over dat je zou willen anders doen identificeren. Geef voorbeelden van uw recepten gewerkt aan vrienden, buren en familieleden om te leren wat ze willen, en dienovereenkomstig aan te passen uw aanbod.

Koop de infrastructuur en de inventaris die nodig zijn om uw drank verkoop bedrijf te starten. Als u gaat de productie van dranken zelf, uit te rusten of leasen van een commerciële keuken en koop de apparatuur, ingrediënten, en flessen je nodig hebt voor de dranken u van plan bent om te produceren. Als u gaat distribueren van dranken aan andere retailers, investeren in de gekoelde of droge opslag die u nodig hebt, evenals een vrachtwagen voor het leveren van uw producten. Als u gaat het openen van een retail drank op te slaan, te leasen een storefront en uit te rusten met de koelers en rekken u nodig heeft voor uw drank verkopen.

De markt van uw drank verkoop bedrijf om uw doelgroep. Als u het produceren en distribueren van uw eigen drankjes, doen product demonstraties in winkels die uw product zal uitvoeren en op evenementen die uw doelgroep te trekken. Als u gaat de distributie van dranken aan de detailhandel, breng ze monsters, leveringsschema's en product lijsten.

Share This Post