Index / Careers & Work / Hoe te beginnen een Bruiloft Candy Buffet Zakelijk

Share This Post

Careers & Work

Hoe te beginnen een Bruiloft Candy Buffet Zakelijk

Een snoepje buffet is een creatieve aanvulling op een huwelijksreceptie die het mogelijk maakt elke gast om te genieten van een paar lekkere traktaties. Deze opvallende overeenkomsten zijn ontworpen om te coördineren met het thema en het kleurenschem

AdvertisementEen snoepje buffet is een creatieve aanvulling op een huwelijksreceptie die het mogelijk maakt elke gast om te genieten van een paar lekkere traktaties. Deze opvallende overeenkomsten zijn ontworpen om te coördineren met het thema en het kleurenschema van de bruiloft. Het is de taak van de snoepbuffet ondernemer om te helpen het paar selecteert u de heerlijke snoepjes en regelen dan de heerlijke vertoning bij de receptie op de dag van het evenement.

Wat je nodig hebt

Small business of incorporatie

Federale fiscaal identificatienummer

Product aansprakelijkheidsverzekering

regulering voedsel toestaat

Food service licentie

Omzetbelasting vergunning

Candy buffet menu's

Prijslijst

Website

Jars

Candies

decoratieve versieringen

tafels

tafelkleden

Candy-tags

Onderzoek van het bedrijf en uw concurrentie. U kunt waardevolle informatie die uw klanten zal helpen met hun huwelijk planning Garner. Bijvoorbeeld, moet u het bedrag van snoep weet dat een paar moet per gast bestellen en opstelling en display ideeën klaar om elke paar receptie inrichting aan te passen.

Kies een pakkende naam die zal opvallen in de hoofden van mensen en het ontwerpen van een aantrekkelijk logo. Registreer uw kleine onderneming of integratie met de overheid. Het inbouwen van een bedrijf vereist dat u een aanvraag voor een federale fiscaal identificatienummer. Om jezelf te beschermen tegen rechtszaken, aankoop product aansprakelijkheidsverzekering.

Neem contact op met uw regionale afdeling gezondheid te informeren over het voedsel regels voor uw gemeente en welke vergunningen nodig zijn voor legale exploitatie. Je moet ook om te informeren over de noodzaak van een food service licentie en registreren voor een omzetbelasting vergunning in uw staat.

Maak je snoep menu-opties. Monteer een verscheidenheid van snoep buffet opties, zodat het maken van een keuze is een eenvoudige taak voor de bruid en bruidegom. U kunt een lijst van elk item beschikbaar te stellen, zodat het echtpaar hun eigen assemblage van snoepjes kunt kiezen. Echter, met een paar kant en klare pakketten maakt u een aantrekkelijke keuze voor sommigen.

Beslissen over de aard van de service die u bieden op de dag van de bruiloft. U moet komen op de receptie plaats ten minste een half uur te vroeg voor het opzetten van het display. Sommige eigenaren snoep buffet zaken blijven op de site in heel de huwelijksreceptie om containers te vullen.

Bepaal de prijslijst voor uw producten. Om dit te doen, factor in de kosten van de snoep en decoratieve objecten, alsmede het uurtarief werk dat u gaat investeren in elke bestelling. Markeer de prijs op basis van uw voorkeur en onderzoek.

Ontwerp een website die de snoep buffet trend beschrijft, biedt veel gestelde vragen en displays monsters van uw product. Terwijl u uw bedrijf kan uitvoeren zonder een aanwezigheid op het internet, met een waarschijnlijk om te helpen bij het opbouwen van uw bedrijf. U kunt de website zelf te maken als je in staat bent, of het huren van een grafisch en website ontwerper om uw website zo aantrekkelijk voor bezoekers mogelijk te maken.

Aankoop glazen potten, snoep en andere decoratieve voorwerpen om snoep buffet displays voor uw winkel en bij de hand te hebben voor klanten. Vind unieke containers voor uw snoep uit vlooienmarkten, antiekwinkels en tweedehands winkels. Heeft de volle prijs niet uitgeven aan dure winkels als je het kan vermijden omdat sommige containers onvermijdelijk zal breken van tijd tot tijd. U zult ook moeten tafels en elegante tafelkleden.

Neem foto's van uw displays te plaatsen in een galerie op uw website. U kunt ook bieden vrienden en familieleden een aanzienlijke korting voor een snoepje buffet in ruil voor foto's te posten in uw galerij.

Maak candy-tags aan te brengen aan de potten. Hebben deze maat gedrukte of gebruik een tekstverwerker om uw eigen labels ontwerpen en afdrukken van deze op papier-backed stickers.

Hints

Bied uw diensten voor andere evenementen. Terwijl uw primaire focus van de bruiloft industrie kan zijn, kan een snoepje buffet een welkome aanvulling op verjaardagsfeestjes, afstuderen feesten en jubilea zijn.

Share This Post