Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een bedrijf de verkoop Plant Stekken

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een bedrijf de verkoop Plant Stekken

Als u genieten van tuinieren, verkoop je planten stekken aan uw hobby genieten terwijl je haspel in een inkomen. Afhankelijk van uw doelen, kunt u uw bedrijf te starten van uw huis, het werken met vegetatie gegroeid in uw achtertuin. Verkoop je stekk

AdvertisementAls u genieten van tuinieren, verkoop je planten stekken aan uw hobby genieten terwijl je haspel in een inkomen. Afhankelijk van uw doelen, kunt u uw bedrijf te starten van uw huis, het werken met vegetatie gegroeid in uw achtertuin. Verkoop je stekken aan de lokale kinderdagverblijven, tuin clubs, tuinliefhebbers en kassen.

Wat je nodig hebt

Zakelijke licentie

Aansprakelijkheidsverzekering

Kas of koude bak

Verwarmingssysteem

bevloeiing

bewortelde stekken

Bodem

containers

flats

Neem contact op met uw lokale gemeenteraad om ervoor te zorgen dat het starten van een achtertuin heeft geen stad verordeningen overtreden. Voldoen aan elke afstand eisen voor bouwwerken gebouwd in uw tuin. Het verkrijgen van een zakelijke licentie, verzekeringen en eventuele aanvullende vergunningen, indien nodig.

Bepaal welke soorten planten stekken zal zijn populair verkopers. Bezoek aan de lokale kwekerijen en kassen en inzage hun voorraden. Onderzoek lokale tuinieren wegen te weten te komen over in-demand planten. Beperk de lijst van planten die je zou genieten groeien.

Leer zo veel als je kunt over de zorg en het onderhoud van de planten die u kiest, met inbegrip van hun gemak van voortplanting, hoeveel u kunt verwachten te besteden aanschaf bewortelde stekken, en hoeveel rendement u kunt verwachten als ze verkopen. Maak een budget om ervoor te zorgen dat uw bedrijf winstgevend kan zijn.

Schaf bewortelde stekken van planten die u van plan bent om te verkopen, evenals de bodem, groeien containers, potten, flats, labels en een verwarmings- en bevloeiing. Implementeren van een werkwijze voor ongediertebestrijding.

De bouw van een serre of koude bak in uw huis tuin met voldoende verlichting om uw stekken tegemoet te komen. Dit zal het groeiseizoen te verlengen. Zorg ervoor dat uw vegetatie kan de nodige zonlicht. Pas uw isolatie, afhankelijk van de zone of het seizoen, als dat nodig is.

Plant je bewortelde stekken. Ze niet halen te koop tot ze levensvatbaar stekken met voldoende gebladerte op hen om hun levensvatbaarheid na het transport te waarborgen.

Hints

Verkoop uw goederen op boerenmarkten. Adverteren in de lokale tuin publicaties. Doneer uw stekken aan beurzen, liefdadigheidsinstellingen en lokale evenementen om je naam er even uit. Registreer uw bedrijf met uw Kamer van Koophandel.

Hoe meer stekken u verkoopt in bulk, hoe minder tijd en moeite die u zal moeten besteden en hoe groter uw winst.

Share This Post