Index / Bedrijf / Hoe te beginnen een Air Duct Cleaning Company

Share This Post

Bedrijf

Hoe te beginnen een Air Duct Cleaning Company

Maak gebruik van de gezondheidsbewuste en commercieel onroerend goed markten een succesvolle luchtkanaal schoonmaakbedrijf op te bouwen. Volgens de Environmental Protection Agency, wordt de dienst nodig is voor een aantal aandoeningen variërend van d

AdvertisementMaak gebruik van de gezondheidsbewuste en commercieel onroerend goed markten een succesvolle luchtkanaal schoonmaakbedrijf op te bouwen. Volgens de Environmental Protection Agency, wordt de dienst nodig is voor een aantal aandoeningen variërend van de mogelijkheden van vormontwikkeling knaagdieren plagen. Start een luchtkanaal schoonmaakbedrijf door het verkrijgen van de juiste opleiding, effectieve geloofsbrieven, het reinigen van apparatuur en een gedegen marketingplan.

Get opgeleid en gecertificeerd

Breng een paar jaar training onder een ervaren luchtkanaal cleaner als leerling alvorens uit te gaan op uw eigen, of neem cursussen die je leren over verwarming en airconditioning leidingen systemen. U kunt een basiscertificaat in zes maanden of een tweejarige associate degree bij uw lokale gemeenschap college te verdienen. Een online cursus om de certificering te verdienen van de National Air Duct Cleaners Association is $ 395 voor leden en $ 595 voor niet-leden. Met het lidmaatschap, die $ 825 per jaar kost, bent u ook genoteerd op het nationale register bezit. De Environmental Protection Agency raadt consumenten inhuren schoonmakers uit dat register.

Aankoophulpmiddelen and Equipment

Verwerven van de apparatuur die nodig is om goed te inspecteren en vervolgens reinigen van de leidingen. -Vrachtwagen gemonteerde vacuümsystemen aanzienlijk zal verhogen van uw start-up kosten, maar draagbare modellen kunnen voor meer gematigde prijzen worden gehouden. Een compleet draagbaar stofzuiger systeem met camera's om te controleren op schimmels en ongedierte kan kosten meer dan $ 7000. Of u kunt zich ophopen handgereedschap voor veel minder - onder de $ 1,000 - en toe te voegen aan je inventaris als uw bedrijf groeit. De basis met de hand tools die u nodig hebt onder meer toegang apparatuur om de kanalen te openen voor inspectie en reiniging, borstels en agitatie apparaten, een hand-held spiegel die periscopen rond bochten en een hand-held vacuüm.

Koop een kant en klare Franchise

Net als veel consumenten diensten, zijn er een aantal van de lucht-koker schoonmaken franchises die u kunt kopen. Het voordeel van het kopen van een franchise is dat u kunt vertrouwen op de ervaring en reputatie van een bestaand bedrijf te zorgen dat u de nodige tools om het werk goed te doen. Franchises bieden training, omdat ze willen dat hun bedrijven om een ​​uniforme service te bieden. Met een franchise, zul je kant en klare naamsbekendheid evenals marketing ondersteuning te krijgen.

Maak Partnerships om uw bedrijf kunnen groeien

Terwijl de reclame en website ontwikkeling zijn belangrijke kenmerken in uw marketing strategie op te nemen, het is de verwijzingen die je krijgt van eerdere klanten en professionals uit de industrie die de schalen van succes in uw voordeel zou kunnen kantelen. Makelaars moet je inspecteren en reinigen van de leidingen in de huizen van de residentiële en commerciële klanten voordat ze verkopen, vooral als er schimmel sanering betrokken. Bouw een reputatie bij de beheerders om steun te krijgen uit de gemeenschap. Verwarming aannemers zal ook doorgeven van uw naam van hun cliënten wanneer ze niet willen aan de follow-up van onderhoud aan systemen die zij installeren doen.

Share This Post