Index / Sport en fitness / Hoe te bedienen Trek Preload Shocks

Share This Post

Sport en fitness

Hoe te bedienen Trek Preload Shocks

Trek's preload schokken toe rijders de kenmerken van het verende voorvork te veranderen terwijl ze rijden. Dit kan nuttig zijn in situaties waarin een rijder voor verscheidene soorten terrein in een enkele rit. Door het veranderen van de voorspanning

Advertisement

Trek's preload schokken toe rijders de kenmerken van het verende voorvork te veranderen terwijl ze rijden. Dit kan nuttig zijn in situaties waarin een rijder voor verscheidene soorten terrein in een enkele rit. Door het veranderen van de voorspanning, of zelfs de shock volledig blokkeren, kunt u uw fiets aan te passen aan een veelheid van situaties. Leer om Trek schokken te werken en te profiteren van deze functie.

Wat je nodig hebt

Trek mountainbike

Bestudeer de voorkant van de fiets, in het bijzonder, de top van de rechter vork kolom. "-" Hier vindt u de on-the-fly preload aanpassing knop gemarkeerd met een te vinden ". Lock" en "+" en het woord

Draai de knop helemaal naar het symbool "-" en zet je gewicht op het stuur. Merk op hoe de schok reageert door het verlagen in de vork kolommen. Bij deze instelling wordt de schok is 'open', wat betekent dat het vrij is om te bewegen en te comprimeren op basis van de hoeveelheid druk wordt onder gezet.

Draai de knop dichter bij het symbool "+" en druk op het stuur weer. Merk op dat deze keer de schokken zijn moeilijker te comprimeren in de vork kolommen, waardoor de vork een stijvere gevoel, alsof je plotseling veel gewicht had verloren.

Draai de knop helemaal naar de "lock" symbool. Druk op het stuur weer en de schok niet bewegen. Dit is het "lock-out" -mechanisme, die effectief afsluit enige functionaliteit van de suspensie in de vork.

Ga voor een rit en deze instellingen in gedachten te houden. Bij het oversteken hindernissen, ruiterpaden of het uitvoeren van trucs op je fiets, houdt u de knop in de buurt van het symbool "-" zodat het deze krachten van buitenaf zal absorberen. Als je uit het parcours en op soepeler terrein, komen naar beneden en verplaats de knop naar de "+" of de hele weg naar de "lock" symbool om de schok te verstijven. Dit zal de schok van het absorberen van de kracht die u op de pedalen te zetten houden wanneer u niet de veerweg nodig.

Share This Post