Index / Tuin / Hoe te Barrel bloembakken creëren

Share This Post

Tuin

Hoe te Barrel bloembakken creëren

Half-vaten zijn uitgegroeid tot een decoreren nietje in yards en bloemperken in heel Amerika, ongeacht hoe of wat ze weer te geven. Hier is een suggestie van hoe je een aantrekkelijke toevoeging aan uw tuin met een halve ton te maken. Wat je nodig he

AdvertisementHalf-vaten zijn uitgegroeid tot een decoreren nietje in yards en bloemperken in heel Amerika, ongeacht hoe of wat ze weer te geven. Hier is een suggestie van hoe je een aantrekkelijke toevoeging aan uw tuin met een halve ton te maken.

Wat je nodig hebt

 • Houten half-barrel

  kleine shovel

  2-3 zakken van bovengrond, afhankelijk van de grootte vat

  Flower meststof

  Weed-vrij gaas of kunststof (optioneel)

  Bloeiende planten of bloemzaden

Waar te vinden Barrels

Zodra de sneeuw schoppen een beetje verder van de deur zijn geplaatst en in het voorjaar in een versnelling, kunnen vaten worden gevonden in een paar retail plaatsen. Die zijn onder andere bouwmarkten, sommige supermarkten, af en toe een tuincentrum, en soms waar planten of opknoping bloemen en potten worden verkocht. Als u een trektocht in de tussentijd naar de meer landelijke gebieden te maken, houd je ogen er gepeld als goed en je zou wel eens een groter assortiment vindt vaten, en dat ze minder kosten, ook. Als de authentieke houten, metaal-gestreepte vaten ontsnappen je wel, neem hart. Sommige ambachtelijke winkels verkopen zeer realistisch plastic versies, die niet alleen goedkoper dan de real deal, maar ook sterkere algehele zijn. Ze zullen niet roesten out, en de lamellen zal niet instorten, vooral als je leeft in een vier-seizoen klimaat.

Verankeren aan een LocationDecide op een plek van de loop in de tuin verankeren. Omdat vaten zijn vooral populair wanneer geplaatst op hun kant, hier zijn enkele instructies voor het doen precies dat. Graaf een ruimte die gelijk is aan de aarde van het vat, het verankeren van een deel ervan in de grond. Schuif hem in op ongeveer een hoek van 45 graden, het regelen van het vuil stevig rond de basis. Als u wilt dat de planter te verschijnen alsof bloemen of planten worden 'uitgieten' van het, tip met de opening ofwel dieper in de modder, of maak een klein vuil heuvel aan de andere kant met het vuil verpakt omheen.

Vullen en CareAdd bovengrond in en rond het vat; hoek binnen bodem met een diepere hoeveelheid verder binnen en ondieper naar de opening. Het gehele vat echter niet moeten worden gevuld met vuil. Nu strooi een goede meststof binnen vuil het vat, voordat het vullen met planten. Bloemen van diverse kleuren en hoogtes creëren een interessante look, of u kunt ervoor kiezen om te gaan met één type. U kunt de plant of bloeiende planten of zaden die later zal ontkiemen, en kies tussen eenjarigen of vaste planten-gaand met ofwel beproefde en ware binnenlandse rassen of wilde bloemen. Verlengen sommige bloemen zodat deze worden weergegeven op het voor het vat en in een klein deel van de bodem net daarbuiten. Regel uw beeldscherm, zodat de bloemen het zonlicht aan de monding van het vat zal streven.

Verleng de ThemeDepending over waar u besluit om de planter te plaatsen, kunt u te koppelen met bijpassende bloemen op een rustieke deur krans, bak, muur accenten, of meubels in het coördineren van kleuren of stijl. Of u kunt soortgelijke rustieke elementen toe te voegen het vat, uit te stellen, zoals antieke stukken in hout of metaal banding, of een complementaire fontein.

Hints

* Varieer de planten in het vat zodat de bloemen wat ruimte om te groeien, maar zijn sterk genoeg om te voorkomen dat vaak onkruid geplaatst. U kunt ook wensen om vrij van onkruid gaas of plastic lag onder de bovengrond en bloemen.

Share This Post