Index / Cars / Hoe te Autoaccu Terminals gaan roesten

Share This Post

Cars

Hoe te Autoaccu Terminals gaan roesten

Gecorrodeerde aansluitingen kunnen de accu van uw auto te doden terwijl het nog in zijn prime. Als u wilt dat dit gebeurt om uw batterij te houden, het duurt slechts een paar minuten van het werk een paar keer per jaar. Herhaal deze stappen iedere ke

Advertisement

Gecorrodeerde aansluitingen kunnen de accu van uw auto te doden terwijl het nog in zijn prime. Als u wilt dat dit gebeurt om uw batterij te houden, het duurt slechts een paar minuten van het werk een paar keer per jaar. Herhaal deze stappen iedere keer dat u een olie verandering te krijgen, zodat het makkelijk te onthouden zijn.

Wat je nodig hebt

Bakpoeder

Water

kleine schotel

papieren handdoek

Lepel

Giet ongeveer twee eetlepels zuiveringszout in een kleine schotel.

Geleidelijk kleine hoeveelheden water toevoegen zuiveringszout terwijl roeren met een lepel. Wanneer het een fijne pasta, stoppen met het toevoegen van water.

Neem de kom van pasta en een papieren handdoek naar de auto. Open de kap en verwijder alle covers die u op de batterij of kabels zou kunnen hebben op de klemmen bloot te leggen.

Dompel een hoek van de papieren handdoek in de pasta. Gebruik de papieren handdoek om een ​​laag pasta toepassing op beide polen van de batterij. Solliciteer andere laag van pasta op de aansluitingen op de batterij kabels.

Vervang de batterij en kabel covers als die er zijn. Sluit de kap.

Hints

Als u niet wilt dat dit elke keer dat u uw olie verversen doen, alleen noteer alvast in uw agenda om de drie maanden, zodat je niet vergeten.

Share This Post