Index / Huis / Hoe te Ants Dood de Non-Toxic Way

Share This Post

Huis

Hoe te Ants Dood de Non-Toxic Way

We hebben allemaal wel mieren in ons huis op een of ander moment, en het wegwerken van de kleine beestjes permanent is nooit gemakkelijk. Er zijn tal van pesticiden op de markt van vandaag, en velen van hen werken heel goed. Maar wat als je huisdiere

Advertisement

We hebben allemaal wel mieren in ons huis op een of ander moment, en het wegwerken van de kleine beestjes permanent is nooit gemakkelijk. Er zijn tal van pesticiden op de markt van vandaag, en velen van hen werken heel goed. Maar wat als je huisdieren, kleine kinderen of zieke familieleden die niet kan worden rond al die chemische stoffen? Je zou ook willen pesticiden als deel van uw inspanning om te gaan groen te vermijden. Wat de reden ook, het is gemakkelijk om die mieren dood van de niet-toxische manier.

Wat je nodig hebt

  • gepoederde borax

    kleine containers

    Suiker of honing

    Diatomeeënaarde

    Krijt

Wat moeten we doen

Doe 1/8 theelepel in poedervorm borax in kleine containers. Gebruik zoveel containers als nodig is om ten minste een op elke plaats je mieren.

Meng de borax met 1/8 theelepel ofwel suiker of honing. Gebruik net genoeg dus je moet een goede mix van de twee ingrediënten.

Plaats de containers rond uw huis, waar je problemen met mieren. U kunt ze ook plaats buiten als je mier problemen op uw veranda of patio.

Laat de mieren om je val te komen en neem de niet-toxische mier moordenaar terug naar de nesten. Ze zullen niet terug!

Verdeel de diatomeeënaarde in uw tuin, zowel voor als achter. Dit voegt een tweede laag van bescherming aan mieren uit de buurt van uw huis te houden.

Trace buitenaf mier paden met krijt. Mieren zal niet over de krijtlijnen, en het zal hun geur pad verstoren.

Hints

Houd een spray fles gevuld met witte azijn in plaats van de winkel koopt pesticiden. Elke keer zie je mieren beginnen te opduiken in ongewenste plaatsen, gewoon trek je fles en geef ze een spray. Plant munt rond de buitenkant van uw woning. Mint is een natuurlijke mier afschrikmiddel, en als je de planten in goede conditie te houden, heb je een permanente mier barrière rond uw woning kreeg. Strooi direct grutten rond uw huis of waar mieren frequent. De korrels werken op dezelfde wijze als de borax oplossing die u gemaakt. Mieren zal de grutten terug te nemen naar hun nest en te distribueren, het doden van het hele nest in het proces. Houd uw huis sprankelend schoon. Mieren hou van het voedsel dat je weglaten, dus gewoon stoppen met het verlaten van het uit voor hen.

Als je huisdieren, vogels of veel dieren in de buurt van uw huis te hebben, vermijd het gebruik van korrels buiten. Sommige dieren hebben een moeilijke tijd verteren korrels.

Share This Post