Index / tech / Hoe te activeren Office 2007

Share This Post

tech

Hoe te activeren Office 2007

Microsoft Office 2007-toepassingen zijn onder andere Word, Excel, PowerPoint, Access en anderen, alles in een suite. Terwijl al deze toepassingen variëren in hun taken en gebruikers, het is altijd raadzaam om uw product te activeren om de retail vers

Advertisement

Microsoft Office 2007-toepassingen zijn onder andere Word, Excel, PowerPoint, Access en anderen, alles in een suite. Terwijl al deze toepassingen variëren in hun taken en gebruikers, het is altijd raadzaam om uw product te activeren om de retail versie van het programma Office 2007 ten volle te benutten en updates en hulp bij het oplossen van problemen krijgen wanneer het nodig is. De Microsoft Office 2007 suite wordt geleverd met een activatie wizard waarmee u de applicaties die u eenvoudig te gebruiken met slechts een paar klikken van de muis te activeren.

Start uw Microsoft Office 2007-programma's, die Access, Excel, InfoPath, OneNote, Outlook, PowerPoint, Project, Publisher, SharePoint Designer, Visio en Word bevatten.

Klik op de "Microsoft Office-knop" op het programma dat u kiest om te activeren. Elk Microsoft Office-toepassing heeft op de knop Microsoft Office.

Klik op "Program Name Options." Bijvoorbeeld Microsoft Excel of Opties Opties. Na het klikken op uw programma-opties, klikt u op "Resources."

Klik op "activeren." Typ uw naam, contactgegevens en streekinformatie. Typ uw productsleutel wanneer u wordt gevraagd en klik op "Activeren" om uw Microsoft Office 2007-programma te activeren.

Share This Post