Index / Ambachten / Hoe te acrylplaten maken

Share This Post

Ambachten

Hoe te acrylplaten maken

Acrylplaten kan worden weergegeven als zelfdragende schilderijen, collages of beelden en kan worden gemaakt met een verscheidenheid van acrylmediums. U kunt een combinatie van media op basis van de resultaten die u wilt bereiken gebruiken. Verschille

AdvertisementAcrylplaten kan worden weergegeven als zelfdragende schilderijen, collages of beelden en kan worden gemaakt met een verscheidenheid van acrylmediums. U kunt een combinatie van media op basis van de resultaten die u wilt bereiken gebruiken. Verschillende media zullen wisselende kenmerken voor uw eindproduct te produceren. De platen kunnen worden gemaakt in verschillende mate van flexibiliteit, afmetingen, texturen, kleuren, sheens en dikte prachtige kunstwerken, zoals muurschilderingen, quilts en doeken te creëren.

Wat je nodig hebt

2 glasplaten of plexiglas groter dan acryl plaat

1/2 inch tot 2 inch zachte artiest kwast

acryl vloeibaar medium

acryl thinner

medium dutje roller

2-inch tot en met 6-inch spaan

gel medium

afplakband

scheermesje

timmerlieden niveau

Selecteer een glad stuk glas of plexiglas groter dan de acrylplaat u zal maken. Gebruik plakband op het glas tape de gewenste afmeting en vorm van de acrylplaat.

Breng de gewenste hoeveelheid acryl fluïdum binnen de cassette een helft tot twee-inch zachte borstel. U kunt een dunner te dun het mengsel te gebruiken om minimale borstel merken creëren. Laat de coating volledig droog.

Herhaal deze stappen totdat u de coating van het glas kan pellen zonder het te scheuren. Toepassen lagen op basis van de gewenste dikte. Coat lagen in verschillende richtingen, te beginnen met horizontale lijnen en bewegen in verticale bewegingen. Ga door met deze gelaagdheid proces totdat u het niveau van de dikte die het gewenste effect produceert bereiken.

Toepassen vloeibaar medium met een medium verfrol om de dunste toepassing van acryl- toepassing. Er kunnen luchtbellen in het gerede vel.

Breng een 1/8 inch tot 1/4 inch toepassing van een gel medium met een 2-inch tot 6 inch spaan. Op een gladde glasplaat, afplakken met tape gewenste vorm 4:56 opeenvolgende lagen. Dit zal opbouwen van een richel rond de afbeelding. Gebruik een waterpas om te verzekeren dat het oppervlak niveau.

Giet het fluïdum over het oppervlak. Indien nodig, verspreid het rond met een zachte borstel, terwijl het mengsel is nog nat. Laat 48 tot 72 uur om volledig droog. Gebruik een scheermesje om te scoren langs de afgeplakte randen om de plaat te scheiden van de band, en schillen. U kunt ook bevochtigen het oppervlak met een natte spons om de acryl plaat los te maken.

Share This Post