Index / wettelijk / Hoe te aangiften Court dagvaarding

Share This Post

wettelijk

Hoe te aangiften Court dagvaarding

Een dagvaarding dat iemand om iets te produceren vereist - - fiscale dossier op te vragen voor een rechtszaak U kunt een dagvaarding duceert tecum gebruiken. Na het voltooien van de dagvaarding, vraag uw advocaat of de griffier te ondertekenen en ser

Advertisement

Een dagvaarding dat iemand om iets te produceren vereist - - fiscale dossier op te vragen voor een rechtszaak U kunt een dagvaarding duceert tecum gebruiken. Na het voltooien van de dagvaarding, vraag uw advocaat of de griffier te ondertekenen en serveer het aan de getuige.

Stap 1: Zorg voor een dagvaarding Form

Vraag een dagvaarding vorm van het hof die probeert uw zaak, of een bezoek brengen aan het document van de website van het hof - sommigen maken deze formulieren online beschikbaar. Bijvoorbeeld, het US District Court publiceert een lege dagvaarding formulier dat u kunt downloaden en uitprinten.

Stap 2: Voltooi de dagvaarding

Vul de dagvaarding. Je moet bepaalde informatie, zoals onder meer:

De naam van de eiser

De naam van de verdachte

De specifieke rechtbank die probeert uw zaak

In de sectie Productie, een lijst van de specifieke fiscale aangiften u wilt dat de persoon aan te bieden. Opmerking die jaren dat u nodig hebt, en of je op zoek bent naar persoonlijke fiscale aangiften of zakelijke belastingaangiften. Als u zakelijke rendement, onder meer de juridische naam van het bedrijf.

Tip

Nolo beveelt aan dat u een verklaring te hechten aan de dagvaarding te leggen op straffe van meineed waarom je de belastingaangiften nodig hebben.

Als u aangifte van de Internal Revenue Service in plaats van een accountant of andere zakelijke aanvraagt, moet u een aanvullende schriftelijke document in te dienen met de dagvaarding. De verklaring moet bevatten:

Een korte beschrijving van de zaak en de betrokken partijen

Een overzicht van de records die u nodig hebt van de IRS

Een verklaring van de wijze waarop de gegevens om uw zaak relevant zijn

Een overzicht van de wettelijke bevoegdheid die u toelaat om de terugkeer te vragen, zoals dat u de eiser of gedaagde bent in het geval

Of de aangiften zijn beschikbaar vanaf een andere bron

De uiterste datum waarop u het rendement nodig

Ook vertellen de IRS als je een agent nodig om te getuigen of vereisen een schriftelijke verklaring van een IRS-vertegenwoordiger.

Stap 3: Klik hier voor de dagvaarding

Een dagvaarding moet worden ondertekend en officieel uitgegeven voordat het geldig is en vraagt ​​de ontvanger om op te treden. Regels met betrekking tot die een dagvaarding kunnen uitgeven verschillen per staat, wie je dienen en de rechter die probeert uw zaak. FindLaw geeft aan dat als je niet een advocaat en je jezelf vertegenwoordigt, kunt u soms de dagvaarding te ondertekenen. Als u niet beschikt over een advocaat, vraag de griffier over de regels in uw rechtsgebied.

Stap 4: Serveer de dagvaarding

Regels voor het serveren van een dagvaarding verschillen per staat ook. U kunt in staat zijn om het naar de ontvanger te verzenden per aangetekende post, ontvangstbevestiging, of je kan hebben om te regelen om het te hebben overhandigd door een volwassene die niet betrokken is bij de rechtszaak of het huren van een eigen proces-server. De griffier kan uitleggen de regels in uw staat.

Waarschuwing

Nolo waarschuwt dat alleen maar omdat je dagvaarding en belastingaangiften ontvangen, dit betekent niet dat de rechter zal de administratie toe te laten als bewijs. U moet de rechter ervan te overtuigen dat de belastingaangiften om uw zaak relevant zijn.

Tip

Als alternatief voor de afgifte van een dagvaarding voor belastingaangiften, kan een rechter een individu om IRS Form 4506-T, waarmee u een kopie van zijn aangifte van de IRS te vragen ondertekenen bestellen.

Share This Post