Index / Cars / Hoe Take Off Chrome van een wiel met Ovenreiniger

Share This Post

Cars

Hoe Take Off Chrome van een wiel met Ovenreiniger

Chrome op velgen kan soms raken beschadigd of versleten is, of je kan gewoon kiezen om te gaan met een andere blik. In beide gevallen kan het een probleem om de oude laag uit een wiel zijn. De meeste huishoudelijke schoonmaakmiddelen zal niet werken

Advertisement

Chrome op velgen kan soms raken beschadigd of versleten is, of je kan gewoon kiezen om te gaan met een andere blik. In beide gevallen kan het een probleem om de oude laag uit een wiel zijn. De meeste huishoudelijke schoonmaakmiddelen zal niet werken voor chroom verwijderen, en je wilt niet om uren met een schraper. Hier is een manier om al uw chroom met duidelijke oude ovenreiniger verwijderen.

Wat je nodig hebt

handschoenen

Gezichtsmasker

Ovenreiniger (zoals EZ Off)

Rag of stijve doek

Zet je masker en handschoenen. De belangrijkste chemische stof is niet degene die je wilt in te ademen, en het kan huidirritatie veroorzaken.

Spuit de ovenreiniger op de chromen u wilt verwijderen. Wees voorzichtig om te voorkomen dat het op de lak van je auto, omdat het net zo goed kan opstijgen.

Laat de stofzuiger zitten minstens 10 minuten. U zult merken een aantal van de chromen beginnen te lopen. Niet ongeduldig - de stofzuiger nog enige tijd nodig heeft om te werken.

Veeg het chroom met een doek of stijve doek weg. Op dit punt moet het gemakkelijk af komen.

Wegspoelen resterende reiniger met een slang of vochtige handdoek.

Hints

Maskeren of schilder de tape is een geweldige manier om de lak van uw auto te beschermen bij het spuiten op de oven schoner.

Share This Post