Index / tech / Hoe Stop uw geld weg gooien op kabel-tv

Share This Post

tech

Hoe Stop uw geld weg gooien op kabel-tv

Het is gemakkelijk om in slaap gesust door een TV-geïnduceerde stupor met het duizelingwekkende aantal kabelkanalen en pakketten. fijne Alles is tot u uw maandelijkse factuur en realiseert dat je weg te gooien geld op obscure kanalen en speciale even

Advertisement

Het is gemakkelijk om in slaap gesust door een TV-geïnduceerde stupor met het duizelingwekkende aantal kabelkanalen en pakketten. fijne Alles is tot u uw maandelijkse factuur en realiseert dat je weg te gooien geld op obscure kanalen en speciale evenementen. Een consument op zoek te regeren in hun uitgaven te kunnen doen zonder in te boeten hun favoriete tv-programma's of films. Een beetje inventief cost-cutting bespaart u tijd en geld.

Opnieuw evalueren van uw TV-kijktijd, en vallen alle kanalen en extra diensten die u niet gebruikt. Het is verleidelijk om stapel op alle kanalen je kunt in een premium pakket, maar heb je echt kijken naar de Chess Channel en al die sport- en filmkanalen?

Elimineer pay-per-view. Al die spontaan, late-night bezichtigingen van cheesy horror films kost je meer dan een goede nachtrust's. Overweeg alternatieven, zoals dvd-verhuur of lenen films van de openbare bibliotheek.

Meld je aan voor gebundelde diensten. Kabel providers bieden kortingen voor klanten die telefoon, kabel, internet en andere communicatiediensten te combineren. Je krijgt een factuur van één aanbieder in plaats van rekeningen van verschillende bedrijven, en bespaart veel geld in het proces.

Marchanderen met klantrelaties. Als je je huiswerk en uw financiële situatie aan de customer service rep uit te leggen, kun je onderhandelen over een betere deal. Als de rep niet zal toegeven, vragen om een ​​spreken met een supervisor.

Zet de TV. Bezuinigen op het kijken naar sport en beginnen deel te nemen aan hen. Volg een cursus bij de lokale gemeenschap college. Ga op een picknick met de familie in plaats van het eten van popcorn in de voorkant van de TV.

Hints

Kijk voor gratis filmavonden op lokaal buurthuizen of outdoor screenings.

Bekijk gratis films en tv-clips en previews op het internet in plaats van te betalen voor programma's die u zelden te kijken.

Share This Post