Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe Spot Fake Chuck Taylors

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe Spot Fake Chuck Taylors

Met canvastennisschoenen langs de schappen van discount retailers en warenhuizen, shoppers willen weten of ze kopen echte Converse Chuck Taylors, ook bekend als "Chucks." Oorspronkelijk was het een doek en rubber schoen alleen verkocht in het zw

AdvertisementMet canvastennisschoenen langs de schappen van discount retailers en warenhuizen, shoppers willen weten of ze kopen echte Converse Chuck Taylors, ook bekend als "Chucks." Oorspronkelijk was het een doek en rubber schoen alleen verkocht in het zwart, "Chucks" nu zijn er in verschillende stoffen en patronen. De schoenen, met prominente oogjes en witte veters, waren oorspronkelijk de markt gebracht als All Star basketbalschoenen in 1917. Authentic Chuck Taylors hebben een paar onderscheidende kenmerken die uniek zijn voor de oorspronkelijke schoen zijn.

Het identificeren van Converse Chuck Taylors

Kijk naar de tong van de schoen. Chuck Taylors hebben een label genaaid aan de bovenkant van de tong die zegt "ALL STAR," met een ster symbool in het midden van de twee woorden.

Kijk naar de hiel van de schoen. Er moet een rubber rechthoekig label dat zegt "ALL STAR," met een ster tussen de twee woorden.

De zool van de schoen moet rubber met een diagonale lijn patroon zijn. Er is ook een diamantpatroon inzet in het midden van de zool. In het centrum, er is een Converse All Star logo met een ster. Een schoenmaat, dat een Amerikaanse mannen omvang zal zijn, is hier ook gevestigd.

Op high-top versies van Chuck Taylors, er is een witte, ronde, gezeefdrukt logo dat zegt: "Converse All Star" en heeft een ster, dat is het brandpunt. Chuck Taylor's handtekening is ook in het logo.

Hints

Prijs kan een goede indicator van de authentieke Chucks zijn. Terwijl klassieke Chuck Taylors beginnen bij $ 45 bij de meeste retailers, kan de prijs hoger zijn voor speciale stoffen of patronen.

Share This Post