Index / Tuin / Hoe Spider Plant Stekken Transplant

Share This Post

Tuin

Hoe Spider Plant Stekken Transplant

Spider planten zijn een van de meest populaire tropische planten toe te voegen aan uw huis, want ze zijn vrijwel niet te stoppen, zelfs voor degenen met een "zwarte duim." Stekken te verspreiden je spin planten moeten komen uit de spiderettes of

Advertisement

Spider planten zijn een van de meest populaire tropische planten toe te voegen aan uw huis, want ze zijn vrijwel niet te stoppen, zelfs voor degenen met een "zwarte duim." Stekken te verspreiden je spin planten moeten komen uit de spiderettes of "baby" die afkomstig zijn van de lopers van de meeste spin planten. Deze stekken zijn gemakkelijk te wortel en transplantatie. Het is zo eenvoudig dat je zou kunnen eindigen met een dozijn of meer spin planten, wat geweldig is voor het zuiveren van de lucht in uw huis is.

Wat je nodig hebt

4- tot 6-inch diameter plantenbak

Potgrond

Stap 1

Controleer de lengte van de wortels van je spin planten stekken. Als je ze wroeten in water, 3 inch van de wortels is een goede lengte voor hen om een ​​goede ondersteuning systeem te bereiken, en je kunt beginnen met het transplanteren van hen in de bodem. Dit duurt gewoonlijk 2-4 weken. De beste manier om spider planten wortel is om de spiderettes planten in hun eigen potten, terwijl ze nog steeds aan de moederplant verbonden zijn, suggereert de Botany ministerie van Bellevue College. Als je problemen hebt de groei van uw spin plant stekken in de toekomst, overwegen gebruik te maken van deze methode. Er is geen werkelijke verplanten nodig.

Stap 2

Vul een 4- tot 6-inch bloemdiameter pot tweederde vol potgrond. Spider planten zal het goed doen in bijna elk type van goede bodem, maar een die turf gebaseerd is ideaal. Zorg ervoor dat je een plant container die een drain gat te gebruiken; spider planten zijn gevoelig voor wortelrot als ze zitten in stilstaand water voor een lange periode.

Stap 3

Verwijder uw spin plant snijden van zijn water thuis en houd deze met één hand over je bloempot. Met de andere hand, schep handenvol potgrond naar de wortels te dekken. Pat de bodem voorzichtig naar beneden in de wortels, zodat je geen scheuren als je verder gaat. Ga door deze methode tot je ongeveer 2 inch van de bovenkant van uw pot, de bodem stevig te tikken op zijn plaats om zich te ontdoen van elke luchtzakken.

stap 4

Water uw nieuwe fabriek tot het oppervlak bodem is matig nat om aan te raken. Houd het matig nat voor de eerste twee tot drie weken, terwijl de wortels aan te passen aan hun nieuwe huis. Daarna moet spin planten om slechts één keer per week worden besproeid of twee keer. Uw plant zal niet tolereren drassige grond rond de wortels als ze eenmaal volwassen zijn, zodat overbewatering kan de gezondheid van uw planten ernstig in gevaar brengen.

stap 5

Plaats uw getransplanteerde spin plant snijden in een heldere, gedeeltelijk zonnige omgeving van uw huis. Spider planten nodig hebben om slechts drie of vier keer per jaar worden bevrucht. Met de juiste zorg, zal uw spin plant baby met baby's van haar eigen in ongeveer één tot twee jaar.

Hints

  • Voeg twee of drie baby samen in een iets grotere container voor een zeer volledige uitziende plant.

    Niet bang te zijn als je ziet dat je volwassen spin plant lijkt een bal van wortels - dat is wat zij de voorkeur geven. Omdat rootbound daadwerkelijk helpt de planten om meer baby's te produceren.

    Neem de tijd in de herfst om meer grond toe te voegen aan uw installatie, zodat de wortels iets om ze te voeden hebben. Maar verpotten is niet nodig.

Share This Post