Index / Kunst en Vermaak / Hoe speel je Twinkle Twinkle Little Star op een recorder

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe speel je Twinkle Twinkle Little Star op een recorder

Een recorder een klein houten of plastic hout muziekinstrument, die gerelateerd is aan de fluit. De recorder is een fundamenteel instrument dat is vrij eenvoudig te begrijpen. Om deze reden is de recorder is meestal het eerste instrument dat wordt on

Advertisement

Een recorder een klein houten of plastic hout muziekinstrument, die gerelateerd is aan de fluit. De recorder is een fundamenteel instrument dat is vrij eenvoudig te begrijpen. Om deze reden is de recorder is meestal het eerste instrument dat wordt onderwezen op school om kinderen te helpen te leren muziek. Bij het begin van de recorder te leren, een van de eerste nummers die vaak wordt onderwezen is "Twinkle Twinkle Little Star."

Wat je nodig hebt

opnemer

Speel de muziek voor de lijn, "Twinkle Twinkle Little Star, hoe vraag ik me af wat je bent." Om dit te doen, overgang tussen deze vinger posities: betrekking hebben op alle van de gaten, de top drie gaten, de top drie gaten weer, de bovenste twee gaten, de bovenste twee gaten, de top drie gaten, de top drie gaten weer, de top vier gaten, de top vijf gaten, de top vijf gaten weer, de top zes gaten, de top zeven gaten, hebben betrekking op alle van de gaten, dan eindigen de lijn door die alleen de top drie gaten.

Speel de muziek voor de lijn, "Up boven de wereld zo hoog." Om dit te doen, te spelen: de top drie gaten, de top vier gaten, de top vijf gaten, de top vijf gaten weer, de top zes gaten, de top zeven gaten, dan eindigen de lijn door te spelen met alle gaten bedekt.

Herhaal de vinger patroon van stap 2 om de lijn te spelen, "Net als een diamant in de hemel."

Herhaal de vinger patroon van stap 1 tot en met de laatste regel van het kinderliedje af te maken, "Twinkle Twinkle Little Star, hoe vraag ik me af wat je bent."

Share This Post