Index / Kunst en Vermaak / Hoe speel je Twinkle Twinkle Little Star on Viool

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe speel je Twinkle Twinkle Little Star on Viool

Het spelen van de viool en duurt jaren van de praktijk. Een goed startpunt voor het leren om de viool te spelen is met een eenvoudig lied zoals 'Twinkle Twinkle Little Star. " Dit nummer heeft slechts vijf verschillende noten en maakt gebruik van twe

Advertisement

Het spelen van de viool en duurt jaren van de praktijk. Een goed startpunt voor het leren om de viool te spelen is met een eenvoudig lied zoals 'Twinkle Twinkle Little Star. " Dit nummer heeft slechts vijf verschillende noten en maakt gebruik van twee snaren van de viool. Als je langzaam beginnen, heb geduld en verder in te oefenen, moet je in staat zijn om het goed te spelen al te lange tijd.

Wat je nodig hebt

Viool

Boog

Positie

Houd de hals van de viool tussen duim en wijsvinger van je linkerhand.

Plaats uw kin op de kin rest van het instrument

Houd de boog in je rechterhand. Uw duim moet zich aan de onderkant van de boog en je vingers op de top.

De praktijk strelen de snaren van de viool met de boog met behulp van een lange vloeiende beweging naar beneden en vervolgens een back-up. Breng voldoende druk, zodat je niet een "piepen" geluid horen wanneer de boeg beweegt langs de snaren.

Het spelen van de Song

Spelen een neerwaartse slag op de derde snaar van de viool gevolgd door een opwaartse slag op dezelfde snaar. Dit is de A-snaar. U hoeft niet ingedrukt te houden snaren op de hals. Het woord dat overeenkomt met AA is "Twin-kle." Speel de tweede "twin-kle" door het spelen van de E-snaar tweemaal. Dit is de vierde en hoogste snaar van het instrument. Weergave van de eerste E met een neerwaartse slag en de tweede met een opwaartse slag.

Speel F # (scherpe F) tweemaal ingedrukt houdt je wijsvinger op de vierde snaar en het geven van een opwaartse dan neerwaartse slag van de boeg. Dit komt overeen met "verlichte TLE." Speel de open vierde snaar aan de E noot te krijgen op "ster." Speel D # tweemaal voor "how I." Doe dit door het plaatsen van uw kleine vinger op de derde snaar als je het twee keer buigen. Gebruik je ringvinger om tweemaal op C # op de derde string voor de lyrics "won-der." Ga verder met "wat je" door op je middelvinger op de derde string voor twee B-notes. Beëindig deze eerste zin met een open Een opmerking (derde snaar) voor "zijn."

Voor de zinsnede "Up boven de wereld zo hoog," play E, E, D #, D #, C #, C # B. Herhaal dezelfde noten voor "Net als een diamant in de hemel."

Speel dezelfde noten die je speelde in de stappen één en twee van het lied met eindigen "Twinkle, Twinkle Little Star, hoe vraag ik me af wat je bent."

Share This Post