Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe speel je Risk Wereld Conquest Game

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe speel je Risk Wereld Conquest Game

Het doel van Risk Wereld Conquest Spel is net als het klinkt - wereldheerschappij. Om te winnen, moet een speler gebieden tegenstander te veroveren door de lancering van aanvallen, terwijl de verdediging van hun eigen land. Wat je nodig hebt Risico W

AdvertisementHet doel van Risk Wereld Conquest Spel is net als het klinkt - wereldheerschappij. Om te winnen, moet een speler gebieden tegenstander te veroveren door de lancering van aanvallen, terwijl de verdediging van hun eigen land.

Wat je nodig hebt

Risico Wereld Conquest Game

Kies welke kleur van het leger van stukken die u wilt gebruiken tijdens het spel. Verdeel legers afhankelijk van het aantal spelers. Als er drie spelers, elke persoon ontvangt 35 infanterie. Als vier mensen spelen, elke persoon ontvangt 30 stuks van de infanterie. Voor elke extra speler, verminderen de hoeveelheid legers gegeven aan elke speler met vijf.

Rol een dobbelsteen om te zien welke speler eerst gaat. De hoogste roller plaatst één infanterie stuk op een grondgebied, dus het claimen voor zijn land. Bewegende klok mee, elke speler claimt één gebied per keer. Zodra alle 42 gebieden zijn geclaimd, nog steeds een infanterie te plaatsen op een van uw beweerde gebieden totdat alle legers zijn geplaatst. Er is geen limiet aan het aantal legers dat je op een gebied kunt plaatsen.

Begin aanvallen en verdedigen. De hoogste roller begint met een aangrenzend gebied aanvallen. U kunt maximaal rollen naar drie dobbelstenen naar een aangrenzend gebied te vallen. Als aanvaller moet je nog een stuk leger dan het aantal dobbelstenen dat u wilt rollen hebben. De verdediger kan tot rollen twee dobbelstenen. Als verdediger moet je een gelijk aantal legers als je dobbelstenen rollen te hebben. Spelers rollen tegelijkertijd. Vergelijk de twee hoogste dobbelstenen; de speler met het laagste aantal verliest een leger stuk. Als elke speler rolde meer dan één dobbelsteen, vergelijk de volgende twee hoogste dobbelstenen. Nogmaals het laagste aantal verliest een leger stuk. Als een band optreedt de verdediger altijd wint. Een aanvaller kan te allen tijde intrekken.

Claim het grondgebied nadat de verdediger al zijn legers heeft verloren op dat stuk land. Verplaats hetzelfde aantal legers als de dobbelsteen rolde op het nieuwe terrein. Als een een aanval elimineert een tegenstander, de aanvaller krijgt elk risico kaarten die die speler had. Draai in geen resultaat op dat moment. Bijpassende sets kan elk van de volgende: drie identieke leger foto's, drie totaal verschillende leger foto's, of twee van elk ontwerp en een wild card. Als een speler bezit een van de afgebeelde gebieden, krijgt hij een extra twee infanterie stukken, die beide hij op dat gebied te plaatsen.

Fortify een gebied door het verplaatsen van troepen van het ene gebied naar het andere aangrenzende grondgebied. U mag een onbeperkt aantal troepen te verplaatsen. Een leger moet worden overgelaten aan het aangrenzende grondgebied. Selecteer een risico-kaart als een gebied tijdens die beurt werd gevangen. Play beweegt met de klok mee naar de volgende speler, totdat alle spelers één keer hebben gestreden.

Aan het begin van elke volgende beurt berekenen hoeveel extra legers moeten worden toegekend. Plaats elke leger voor de aanval. Extra legers worden toegekend door het draaien in gelijke sets van risico-kaarten, die een heel continent of op basis van het aantal gebieden gehouden in die tijd. Tel het aantal gebieden gehouden in die tijd en delen door drie. Bijvoorbeeld als een speler heeft 15 gebieden, zal ze krijgen vijf extra infanterie stukken. Als een speler heeft minder dan negen gebieden, zal ze altijd krijgt drie infanterie stukken.

Hints

Let op je tegenstander leger plaatsingen. Als een tegenstander legers bouwen op een specifiek gebied, zou hij een aanslag wordt beraamd op een aangrenzend land.

Share This Post