Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe speel je Flash Cards

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe speel je Flash Cards

Flashcards kan helpen om kennis en het vertrouwen van uw kind. Als uw kind is niet enthousiast over het gebruik van flash-kaarten, overweeg dan het maken van een spel om het interessanter te maken. Timing en het houden score tijdens het gebruik van d

AdvertisementFlashcards kan helpen om kennis en het vertrouwen van uw kind. Als uw kind is niet enthousiast over het gebruik van flash-kaarten, overweeg dan het maken van een spel om het interessanter te maken. Timing en het houden score tijdens het gebruik van de flashcards kan huiswerk draaien of studie tijd in een speelplaats. U kunt zelfs het kind te maken van de kaarten met behulp van index-kaarten en markers. Het hebben van het kind een actieve rol in het onderwijs te nemen kan leren maken lijken minder van een karwei.

Wat je nodig hebt

flashcards

timer

Papier

Potlood

Schud de flashcards. Zorg ervoor dat ze allemaal in dezelfde richting.

Stel de timer voor 60 seconden.

Flash de kaarten voor het kind om te lezen. Zorg ervoor dat u hen houden op een niveau en de afstand die het mogelijk maakt het kind om elke kaart te lezen.

Stel degenen die correct beantwoord in een stack en degenen die onjuist beantwoord worden in een andere stapel geplaatst. (Gebruik de flashcards die ten onrechte werden beantwoord als je geen kaarten uitgevoerd voordat de 60 seconden.)

Mark neer op het papier hoeveel kaarten het kind juist heeft beantwoord.

Reset de timer en het kind aan te moedigen om zijn of haar score te verbeteren.

Share This Post