Index / Eten drinken / Hoe speel je 100 Cup Beer Pong

Share This Post

Eten drinken

Hoe speel je 100 Cup Beer Pong

Beer Pong is een traditionele universiteit het drinken spel. Terwijl sommige variaties worden gespeeld met peddels, de meest voorkomende versie vraagt ​​om spelers aan weerszijden te stuiteren een ping pong bal in kopjes aan de andere kant van de taf

AdvertisementBeer Pong is een traditionele universiteit het drinken spel. Terwijl sommige variaties worden gespeeld met peddels, de meest voorkomende versie vraagt ​​om spelers aan weerszijden te stuiteren een ping pong bal in kopjes aan de andere kant van de tafel. Het doel is om de andere kant te dwingen "puf" al hun bieren eerste. Een regelmatige spel voor solo spelers heeft 12 tot 22 kopjes opgesteld tegenover elkaar met enige ruimte tussen de twee voor de bal te stuiteren. De 100-cup versie is meestal een team spel.

Wat je nodig hebt

200 Silo Cups

60 bieren

Pingpongballen

2 kopjes water

Tafel

Plaats 13 kopjes heel de achterste rij van de tabel. Elke rij daarna moet men minder cup hebben tot de laatste rij heeft slechts één beker. De cups moet een driehoek. Opzetten van een andere driehoek over de tafel, zodat de rijen met een kopje tegenover elkaar.

Vul 30 cups aan beide zijden met bier.

Plaats een kopje water aan de kant van de tafel van elk team. Het water kan worden gebruikt om de bal te wassen na een bier splash.

Pick kanten dus drie spelers per team. Vestigen op de regels met betrekking tot gemiste schoten. In sommige spellen, kan één team "schieten" te houden totdat er een bal landt op een lege beker aan de andere kant.

Om de beurt gooien of stuiteren van de bal over de tafel. Voor elke succesvolle splash, moet een speler op het andere team tuffen dat bier. Wanneer alle van de cups voor een team zijn geraakt, moet het verliezende team alle bieren resterende aan de kant van de tafel van de winnaar tuffen.

Hints

Gebruik een licht en goedkoop bier voor dit spel.

Drink met mate. Niet drinken en rijden.

Share This Post