Index / tech / Hoe snelheid van een video met Pinnacle Studio 14

Share This Post

tech

Hoe snelheid van een video met Pinnacle Studio 14

Net als andere video-editing programma's, Pinnacle Studio 14 kunt u versnellen of vertragen video door automatisch te verwijderen of toe te voegen frames. Wanneer u een video te versnellen tot een bepaald percentage van de oorspronkelijke snelheid, w

Advertisement

Net als andere video-editing programma's, Pinnacle Studio 14 kunt u versnellen of vertragen video door automatisch te verwijderen of toe te voegen frames. Wanneer u een video te versnellen tot een bepaald percentage van de oorspronkelijke snelheid, worden frames uit de hele videoclip verwijderd en verspreid, zodat de nieuwe snelheid verschijnt glad en continu. De snelheid veranderende functie maakt deel uit van de Studio's ingebouwde HD RTFX plug-in pakket.

Open de video in Studio, en dubbelklik erop in de tijdlijn om een ​​reeks van video gereedschap mee te nemen.

Klik op de "Plugins" knop aan de onderkant van de video werkbalk. Je krijgt een lijst met geïnstalleerde plug-in verpakkingen te zien, met inbegrip van de standaard, "Studio HD RTFX." Klik op deze en selecteer vervolgens "Speed" in het menu "Effect" en klik op "OK."

Sleep de "Speed" schuifregelaar om het percentage van de oorspronkelijke snelheid die u wilt dat de nieuwe clip te zijn. De clip zal uitbreiden naarmate u de schuifknop naar rechts sleept.

Share This Post