Index / Eten drinken / Hoe snel ontdooien een Hele bevroren kip

Share This Post

Eten drinken

Hoe snel ontdooien een Hele bevroren kip

Een hele kip kun je veel mensen te voeden. Hele kippen worden doorgaans gevonden bevroren bij supermarkten, en je nodig hebt om ze volledig te ontdooien, zodat u ze kunt koken op een veilige interne temperatuur van 165 graden Fahrenheit. Als u ingedr

Advertisement

Een hele kip kun je veel mensen te voeden. Hele kippen worden doorgaans gevonden bevroren bij supermarkten, en je nodig hebt om ze volledig te ontdooien, zodat u ze kunt koken op een veilige interne temperatuur van 165 graden Fahrenheit. Als u ingedrukt voor tijd, zult u niet in staat zijn om de hele kip ontdooien in de koelkast. U kunt snel ontdooien van een hele kip in koud water of in de magnetron, ga dan naar de kip koken zoals u dat wilt.

Wat je nodig hebt

luchtdichte zak

Koud water

microwaveable gerecht

Plasticfolie

Stap 1

Plaats het geheel bevroren kip in een luchtdichte zak.

Stap 2

Vul een wastafel vol met koud water. Gebruik nooit heet water om de kip te ontdooien. Je zal genoeg zijn om de kip volledig te bedekken nodig. Leg de kip in de gootsteen.

Stap 3

Ververs het water om de 30 minuten tot de kip volledig ontdooit. Ontdooien tijd met behulp van deze methode is ongeveer 1 uur per pond.

Stap 1

Verwijder de hele kip uit de verpakking.

Stap 2

Leg de hele kip op een microwaveable schotel.

Stap 3

Plaats de plastic wikkel losjes over de hele kip. Verplaats de ontdooiing instelling op de magnetron tot medium-laag. Controleer uw handleiding, zoals sommige modellen zal u toelaten om het gewicht van de kip in te voeren.

stap 4

Druk op de knop ontdooien. Volg alle aanwijzingen die de magnetron geeft. Ontdooi de hele kip gedurende 2 minuten. Controle van de kip vaak voelen van ijskristallen binnen de holte. Ga door met de kip in 2 minuten intervallen ontdooien. Het ontdooien zal variëren afhankelijk van de grootte van de kip en het vermogen van de magnetron.

Hints

Verwijder de ingewanden uit de holte van de kip als je eenmaal ontdooien.

Niet ontdooien een hele kip bij kamertemperatuur.

Kook een kip onmiddellijk nadat u het ontdooien om de groei van bacteriën te voorkomen.

Share This Post