Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe sla ik Niveaus op Call of Duty 4?

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe sla ik Niveaus op Call of Duty 4?

Call of Duty 4: Modern Warfare is een vertrek van de rest van de Call of Duty-serie. Terwijl de vorige afleveringen stevig gebaseerd waren in de Tweede Wereldoorlog, dit vervolg speelt zich af in het heden. De speler neemt de rol van een Amerikaan in

Advertisement

Call of Duty 4: Modern Warfare is een vertrek van de rest van de Call of Duty-serie. Terwijl de vorige afleveringen stevig gebaseerd waren in de Tweede Wereldoorlog, dit vervolg speelt zich af in het heden. De speler neemt de rol van een Amerikaan in het Midden-Oosten en een Britse speciale diensten soldaat. Het spel heeft ook heel wat geheimen, zoals vijand intelligentie, en toegang tot deze, moet u weten hoe tot een niveau rond te slaan.

Wat je nodig hebt

Call of Duty 4

Speel door het spel. Er is absoluut geen manier voor u om levels naar het spel te beginnen. De enige manier om de mogelijkheid om een ‚Äč‚Äčlevel over te slaan te krijgen is door het eerst te verslaan. Om dit werk gemakkelijker te maken, te spelen door middel van het spel op Recruit, het spel van de laagste moeilijkheidsgraad.

Na het spelen door het spel, opnieuw starten. U kunt of dit doen door het starten van het spel weer of door te wachten totdat het verschuift terug naar het hoofdmenu van het spel na de credits.

Ga naar "Mission Select ', de derde optie van boven in het hoofdmenu.

Kies uw missie. In dit menu kunt u de missie en selecteer vervolgens wat moeite je wilt op.

Om levels over te slaan tijdens het spelen van de multiplayer-modus van Call of Duty 4, drukt u op de stemming knop te slaan, terwijl in de multiplayer lobby.

Share This Post