Index / Elektronica / Hoe Set Up Voicemail op een Metro PCS telefoon

Share This Post

Elektronica

Hoe Set Up Voicemail op een Metro PCS telefoon

Metro PCS is een mobiele service provider biedt mobiele telefoons en PDA's voor dagelijks gebruik. Het bedrijf, waarvan de voicemail functie kunt u berichten achtergelaten voor u door bellers te luisteren. Het gebruik van uw Metro PCS telefoon, kunt

AdvertisementMetro PCS is een mobiele service provider biedt mobiele telefoons en PDA's voor dagelijks gebruik. Het bedrijf, waarvan de voicemail functie kunt u berichten achtergelaten voor u door bellers te luisteren. Het gebruik van uw Metro PCS telefoon, kunt u een persoonlijke groet aan de mensen wat te doen na het vertellen nemen "piep".

Druk op "1" op de Metro PCS telefoon en druk op 'Verzenden' om uw voicemail. U kunt ook bellen je GSM-nummer voor toegang tot uw voicemail. Als u uw voicemail het eerst gebruikt, moet u een aantal aanwijzingen te volgen. U wordt gevraagd een wachtwoord en een persoonlijke groet te creëren.

Maak een wachtwoord dat u gemakkelijk kunt onthouden. Het wachtwoord zal bestaan ​​uit vier cijfers. Het standaardwachtwoord voor Metro PCS is 9999. U vindt het standaard wachtwoord de eerste keer dat u toegang tot uw voicemail-account te gebruiken.

Neem een ​​voicemail begroeting. Nadat u de begroeting hebt opgenomen, volg de aanwijzingen om het op te slaan. Als u niet tevreden bent met de groet, kunt u de originele wissen en opnieuw opnemen.

Share This Post