Index / Huis / Hoe Set-Up een Wireless Cable TV In-Home System

Share This Post

Huis

Hoe Set-Up een Wireless Cable TV In-Home System

Een high-definition (HD) decoder vereist de fysieke verbinding van een coaxiale kabel om te worden voorzien van tv-programmering. Te elimineren dat u de TV te plaatsen naast het vak kabel, gebruik maken van een draadloze video zender in plaats van ka

Advertisement

Een high-definition (HD) decoder vereist de fysieke verbinding van een coaxiale kabel om te worden voorzien van tv-programmering. Te elimineren dat u de TV te plaatsen naast het vak kabel, gebruik maken van een draadloze video zender in plaats van kabels. De draadloze video zender kit is verkrijgbaar bij elektronische winkels en kan een high-definition video-afbeelding om de TV uit de doos kabel bieden. Geen speciaal gereedschap nodig.

Wat je nodig hebt

Draadloze video transmissie kit

HDMI-kabels

HDTV

HDTV afstandsbediening

Plaats de draadloze video zender naast het vak kabel. Steek het ene uiteinde van een HDMI-kabel in de HDMI-uitgang aan de achterkant van de doos kabel. Sluit het andere uiteinde van de HDMI-kabel in de HDMI-ingang van de draadloze video zender. Steek de draadloze video zenders stekker in een stopcontact om de macht.

Plaats de draadloze video-ontvanger naast de high-definition TV (HDTV). Sluit de receiver stekker in een stopcontact. Steek het ene uiteinde van een HDMI-kabel in de HDMI-uitgang op de draadloze video-ontvanger. Steek het andere uiteinde van de HDMI-kabel aan op een HDMI-ingang van de HDTV - meestal is dit zal zijn op de achterkant van het toestel, maar kan af en toe terug te vinden op de zijkant.

Schakel de HDTV aan met zijn afstandsbediening. Druk op "Menu", gevolgd door "System", gevolgd door "Video", gevolgd door "Video-ingang." Selecteer de "HDMI" de ingang van de kabel is aangesloten. Druk op "Menu" om de instellingen te verlaten.

Druk op de knop "Bron" op de draadloze video zender en ontvanger - stoppen met een druk op de knop als "HDMI" licht op het LCD-scherm of een LED brandt naast de tekst label "HDMI."

Druk op de "Channel" knop op zowel de zender als de ontvanger - stoppen met een druk op de knop als "Channel 1" licht op het LCD-scherm of een LED brandt naast de tekst die het label "Channel 1." Negeer deze stap als de zender / ontvanger werkt op een enkel draadloos kanaal.

Hints

Om interferentie van andere netwerken te minimaliseren, kunt u overschakelen tussen de draadloze kanalen die de draadloze video zender / ontvanger gebruiken als er meerdere kanalen beschikbaar zijn.

Een infrarood zender / ontvanger kan nodig zijn, zodat de afstandsbediening de kabel doos kanalen vanuit een andere kamer kan bepalen waar er geen directe line-of-sight in de doos.

Share This Post