Index / internet / Hoe Set Up een BellSouth Email

Share This Post

internet

Hoe Set Up een BellSouth Email

In het najaar van 2006, BellSouth gefuseerd met AT & T. Klanten die BellSouth Internet service en e-mailadressen moest in staat zijn om door te gaan met behulp van hun adressen die eindigen op "bellsouth.net", terwijl nieuwe abonnees aan de

AdvertisementIn het najaar van 2006, BellSouth gefuseerd met AT & T. Klanten die BellSouth Internet service en e-mailadressen moest in staat zijn om door te gaan met behulp van hun adressen die eindigen op "bellsouth.net", terwijl nieuwe abonnees aan de dienst wordt gegeven adressen van AT & T. Het opzetten van een BellSouth e-mail kan lastig zijn als gevolg van deze schakelaar, omdat de servers nu zijn genoemd naar AT & T's e-mail client. Een BellSouth e-mail kan worden gebruikt in combinatie met e-readers zoals Microsoft Outlook of lees online met behulp van AT & T's webmail-functie.

Open uw e-reader. BellSouth e-mailadressen kunnen worden geconfigureerd om te werken met een aantal e-mailclients, zoals Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird en Mac Mail. Elk programma zal een iets andere protocol hebben voor het creëren van een account, maar de informatie die je nodig hebt zal vergelijkbaar zijn.

Selecteer de optie voor het aanmaken van een account in de werkbalk bovenaan het menu. Deze is te vinden op verschillende plaatsen voor elk programma. In Outlook, de optie is onder "Tools" en "E-mailaccounts" op het drop-down menu. Voor Mac Mail, is de functie onder het menu "Bestand" in de optie 'Account toevoegen ". In Mozilla Thunderbird, is de functie onder het menu "Bestand" en vervolgens op "New" en vervolgens "Account." Elk van deze processen zal de rekening wizard voor het maken van het programma te starten.

Voer de naam in die u wilt op uw e-mails te hebben getoond in het vak 'Display Name ", voer uw BellSouth gebruikersnaam en wachtwoord.

Enter "pop.att.yahoo.com 'in het vak instellingen voor inkomende e-mailserver en" smtp.att.yahoo.com' in het vak uitgaande e-mail server. Zorg ervoor dat de optie om een ​​vergunning in te schakelen wordt gekozen, met dezelfde instellingen als de inkomende e-mail server.

Ga verder met de wizard aanmaken van een account tot de optie wordt weergegeven af ​​te maken. Klik op "Finish" om de configuratie van uw e-mailaccount te voltooien. Je zal nu in staat zijn om uw BellSouth e-mail op te halen.

Hints

Alleen bestaande BellSouth e-mailaccounts kunnen worden gebruikt; nieuwe abonnees zal een BellSouth e-mailadres is.

Share This Post