Index / tech / Hoe Set Up Dish Network

Share This Post

tech

Hoe Set Up Dish Network

De zwaarste taak van het gebruik van een Dish Network satelliet-tv-systeem zal de originele setup. Professionele installatie kan soms een extra $ 100 tot de totale kosten, maar veel abonnement pakketten komen met gratis installatie. Wilt u het opzett

Advertisement

De zwaarste taak van het gebruik van een Dish Network satelliet-tv-systeem zal de originele setup. Professionele installatie kan soms een extra $ 100 tot de totale kosten, maar veel abonnement pakketten komen met gratis installatie. Wilt u het opzetten van het systeem zelf, moet u twee belangrijke dingen te onthouden. Het gerecht zelf moet de zuidelijke hemel gezicht zonder obstructie, en het gerecht moet worden geaard om uw huis te beschermen tegen schade door blikseminslag.

Wat je nodig hebt

Dish Network satelliet-systeem Satelliet installatie kit Boor met grote stukken coaxkabel

Zoek een locatie op een muur op het zuiden of het dak op het zuiden aan de Dish Network satelliet schotel antenne te monteren. Zorg ervoor dat er geen bomen of andere objecten blokkeren. Neem contact op met uw vereniging van huiseigenaren 'voor de montage voorschriften. Als de muur of het dak niet is toegestaan, kunt u het monteren op een balkon of zelfs binnen.

Boor een gat in de muur die de belangrijkste ontvanger coaxkabel het huis via zal treden. Zet de schotel de aarding blok op de grond in de buurt van het gat. Sluit de coaxiale kabel van de schotel naar het blok, dan lopen de ontvanger kabel door het gat en sluit deze aan op de grond.

Bevestig de hulpkabel (die is aangesloten op de schotel) aan de aarding blok door deze door een van de openingen in het blok en tot het blok direct erboven (U moet los en draai een van de bouten ). Doe hetzelfde met het ene uiteinde van de koper / aluminiumdraad en sluit het andere uiteinde van de belangrijkste grond van het gebouw.

Sluit de ontvanger aan op de ingangspoort op de doos ontvanger. Makkelijk om met een kabel aan op output poort van de ontvanger en het TV-toestel. Sluit de ontvanger aan op een telefoonaansluiting aan pay-per-view-events via de telefoon te bestellen.

Zet de tv en de ontvanger en ga naar het menuscherm "signaalsterkte" met de afstandsbediening. Dit geeft je de exacte richting (azimuth), hoek (hoogte) en rotatie (skew) dat uw schotel gericht moeten zijn op te geven. Richt de schotel op deze coördinaten voor het beste signaal.

Bel Dish Network om de activering van uw systeem te bevestigen.

Hints

Draai de schotel kabel in een lus 3-5 inches rond voordat u deze aansluit op de aarding blok, dan grendel de lus aan de vloer. Dit voorkomt dat water van het lopen in een van de verbindingen van de aarding blok. Als je met inbegrip van een opname-apparaat, zoals een DVR, sluit u de ingang van de recorder om de productie van de satellietontvanger en de output van de recorder op de TV.

Share This Post