Index / Bedrijf / Hoe Set Goals Met een Template

Share This Post

Bedrijf

Hoe Set Goals Met een Template

Een template kan helpen bij het instellen en volgende doelen meer haalbaar. Kunt u bepalen uw doelstellingen in categorieën op basis van het type, zodat je tijd vrij kunt instellen om zich te concentreren op verschillende doelen in je leven. Het help

AdvertisementEen template kan helpen bij het instellen en volgende doelen meer haalbaar. Kunt u bepalen uw doelstellingen in categorieën op basis van het type, zodat je tijd vrij kunt instellen om zich te concentreren op verschillende doelen in je leven. Het helpt ook om te schrijven je doelen en zet ze op een plek waar je ze vaak zult zien. Dit zal helpen om hen een meer prominente aspect van je leven, die zal helpen u zich richten op en werken in de richting ze elke dag te maken.

Wat je nodig hebt

Lijst van doelen

doel template

Schrijf een lijst van doelen die je hebt. Het kan helpen om de doelstellingen te categoriseren voordat je ze in een sjabloon, zodat maken handig categorieën zoals "Werk", "Familie," Physical "," Emotional "," Daily "," Weekly "," Maandelijks. "

Plaats uw doelen binnen een template-formaat, zoals de persoonlijke ontwikkeling sjabloon in de middelen sectie. Met behulp van deze template, zal u plaatst uw doel categorieën in een lijst kolom aan de linkerkant van een spreadsheet. Een tijdschema zal dan lopen van links naar rechts op de bovenste rij van de spreadsheet.

Schrijf je doelen in het lege spreadsheet dozen volgens wanneer u wilt uw doelen te bereiken. Zo zal een werk doel voor de maand te gaan in de box waar de "Werk" categorie kolom en de "Maand" time rij kruisen. Ga verder in de vakjes in te vullen om uw verschillende categorieën van doelstellingen en termijnen binnen de template te organiseren.

Share This Post