Index / tech / Hoe Set Convergentie op een Sony-televisie

Share This Post

tech

Hoe Set Convergentie op een Sony-televisie

Als uw foto ziet er wazig, of als de kleuren zijn niet zo scherp als je denkt dat ze zouden moeten zijn, uw televisie kan een convergentie probleem. Sony TV convergentie problemen ontstaan ​​wanneer de foto's op het scherm niet line-up op basis van h

AdvertisementAls uw foto ziet er wazig, of als de kleuren zijn niet zo scherp als je denkt dat ze zouden moeten zijn, uw televisie kan een convergentie probleem. Sony TV convergentie problemen ontstaan ​​wanneer de foto's op het scherm niet line-up op basis van hun oorspronkelijke ontwerp. Dit kan gebeuren na verloop van tijd als gevolg van dagelijks gebruik en is een normaal probleem te ervaren met een Sony televisie. Sony maakt het gemakkelijk om de convergentie probleem op te lossen, zodat u kunt weer genieten van scherpe foto's en gedetailleerde kleuren de manier waarop je deed toen u eerst uw tv naar huis gebracht.

Druk op de knop "Power" om uw TV aan te zetten.

Wacht ten minste 30 minuten voordat u de convergentie van uw televisie aan te passen. Dit maakt het mogelijk uw TV ruimschoots de tijd om op te warmen voordat u de aanpassing te maken.

Zet uw TV op een kabelkanaal of een antenne kanaal met een foto die je kunt zien. Een muziekzender met een statisch shot van muzieknoten is niet het soort foto die u nodig hebt. In plaats daarvan, op zoek naar een foto als wat je zou zien op een film, sitcom of drama.

Druk op de "Flash Focus" knop in het voorpaneel van de TV. U kan nodig zijn om een ​​verborgen compartiment te openen aan de voorzijde van uw TV om deze knop. De convergentie wordt automatisch herstellen nadat u deze knop te raken. Het kan enkele minuten duren.

Hints

Als u nog andere aanpassingen die u wilt maken om uw Sony TV, moet u wachten tot de "Flash Focus" -functie afwerkingen zijn cyclus.

Share This Post