Index / Persoonlijke financiën / Hoe schrijf ik een Scholarship Thank-You Card

Share This Post

Persoonlijke financiën

Hoe schrijf ik een Scholarship Thank-You Card

In tegenstelling tot sommige vormen van financiële hulp, hoeft beurzen niet te worden terugbetaald. Studenten kunnen studiebeurzen door middel van hun middelbare school, hogeschool of universiteit, nationale organisaties of door lokale maatschappelij

Advertisement

In tegenstelling tot sommige vormen van financiële hulp, hoeft beurzen niet te worden terugbetaald. Studenten kunnen studiebeurzen door middel van hun middelbare school, hogeschool of universiteit, nationale organisaties of door lokale maatschappelijke organisaties ontvangen. Ongeacht de bron of het bedrag van de beurs geld, moet u een bedankje kaart naar de persoon of organisatie die de fondsen voor de beurs te schrijven. Niet alleen de kaart te drukken uw dankbaarheid, maar het verhoogt ook de kans dat de donor zal blijven om studenten te ondersteunen in de toekomst.

Wat je nodig hebt

Kaart

Envelop

Pen

Donor naam en adres

Selecteer een smaakvolle en eenvoudige thank-you kaart, een stuk persoonlijke briefpapier of een stuk vlakte briefpapier. Zorg ervoor dat u een bijpassende envelop.

Selecteer een blauwe of zwarte pen die niet smeren als je de kaart met de hand schrijven. De andere optie is om de letter te typen op de computer en print het op uw briefpapier. Als je dit doet, formatteer de tekstverwerking document naar de grootte van uw briefpapier te passen.

Adres van uw kaart aan de persoon die de beurs geld te voorzien. Als de beurs is van een organisatie, het adres van de brief aan de organisatie als geheel of de beurs commissie.

Schrijf een opening paragraaf dat de beurs identificeert door zijn exacte naam en geeft uiting aan uw dankbaarheid voor wordt gekozen om de beurs te ontvangen.

Schrijf ten minste een paragraaf die de donor over jezelf vertelt, in het bijzonder uw educatieve prestaties en educatieve doelen. Bijvoorbeeld, zou je kunnen zeggen dat je een National Merit Scholar en zijn een eerstejaars student aan uw college, waar u van plan bent om de belangrijkste in een specifiek onderwerp van belang. Als je carrière plannen of ambities, kan je een lijst van deze ook.

Schrijf een afsluitende paragraaf die uw dankbaarheid herhaalt. Je zou ook kunnen noemen een aantal activiteiten die u in staat om deel te nemen, omdat je de beurs ontvangen zijn en hoeven niet zo veel werk. Bijvoorbeeld, kon u schrijven, "Nogmaals bedankt voor uw bijdrage aan mijn opleiding. Deze beurs stelt me ​​in staat om te spelen op het voetbalteam en vrijwilligers in het weekend de begeleiding van kinderen bij de plaatselijke buurthuis."

Nagelezen de brief, het controleren op spelfouten en grammaticale fouten. Als je fouten te vinden, ze op te lossen in het tekstverwerkingsprogramma document of opnieuw beginnen op een nieuw stuk papier of kaart als het schrijven met de hand.

Beëindig de brief door het schrijven van "Met vriendelijke groet," en dan het ondertekenen van uw naam op de volgende regel. Als je de brief aan het typen bent, print het uit en meld uw naam met pen.

Hints

Print netjes als je de brief met de hand schrijven. Een slordige of haastig geschreven brief zal slecht nadenken over jou.

Uw college financiële steun kantoor kan u voorzien van de namen en adressen van de beurs donoren awards u door het college ontvangen.

Share This Post