Index / Onderwijs / Hoe schrijf ik een Persoonlijke verklaring te krijgen in een universiteit

Share This Post

Onderwijs

Hoe schrijf ik een Persoonlijke verklaring te krijgen in een universiteit

In uw persoonlijke verklaring voor een applicatie naar een hogeschool of universiteit, moet u het kort uw kwalificaties, ervaringen en doelen. Houd in gedachten dat de persoonlijke verklaring is ook een schriftelijk monster en je moet ervoor zorgen d

AdvertisementIn uw persoonlijke verklaring voor een applicatie naar een hogeschool of universiteit, moet u het kort uw kwalificaties, ervaringen en doelen. Houd in gedachten dat de persoonlijke verklaring is ook een schriftelijk monster en je moet ervoor zorgen dat u een foutloze, meeslepend stuk te produceren. Dit is uw eerste kennismaking met het instituut voor hoger onderwijs van uw keuze, dus schrijf een verklaring dat de aandacht van de toelatingscommissie officieren commando's.

Wat je nodig hebt

Vertaling

Onderscheidingen en awards

Lijst van de werkgelegenheid

Zorg ervoor dat je iets over de hogeschool of universiteit te leren kennen en dat u zich bewust zijn van wat er precies wordt gevraagd door het lezen van de vraag een paar keer. Bereid uw materiaal voordat je begint te schrijven. Houd uw transcript en het college toepassing voor u samen met een lijst van punten die u zou willen maken in de persoonlijke verklaring. Zorg ervoor dat u ook de werkgelegenheid vaardigheden om uw belangrijke toepassing, alle eer of beurzen u kan hebben gehad, leidinggevende posities u dergelijke gehouden als redacteur van de middelbare school krant en club lidmaatschappen u door de jaren heen hebben gehad.

Craft uw persoonlijke verklaring, zodat het uniek en onvergetelijk. Begin met een opvallende opener in uw inleiding zoals een persoonlijke anekdote dat verklaart waarom je op die specifieke hogeschool of universiteit beslist. Laat uw stem doorschemeren, zodat je laat de lezer weten wie je bent. Vergeet niet, college opnames officieren lees honderden applicaties. Maak de jouwe opvallen.

Vermeld de naam van de universiteit en het programma dat u wenst uit te oefenen in de inleiding. Het is acceptabel, en zelfs de voorkeur aan de eerste persoon (I) te gebruiken in uw verklaring. Immers, dit is uw persoonlijke statement. Echter, wees voorzichtig om overmatig gebruik van het voornaamwoord te voorkomen.

Schrijf georganiseerd, gedetailleerde motiveringen alinea's die detail uw compatibiliteit met de universiteit en het programma waarnaar je solliciteert. Een overzicht van uw persoonlijke kwalificaties en een lijst van uw doelstellingen op lange termijn en hoe het lidmaatschap van de school gemeenschap zal u helpen om ze te verwezenlijken. Laat zien dat u een actieve, interessant persoon die van plan is om bij te dragen aan de studenten. De leden moeten focus met een onderwerp zin en relevante details die uw kwalificaties ondersteunen.

Herhalen uw belangstelling voor de universiteit in uw conclusie en bind de belangrijkste punten van uw persoonlijke verklaring samen in de conclusie. Laat de toelatingscommissie officier hoe aanwezigheid op deze universiteit zal u helpen uw doelstellingen op lange termijn te bereiken.

Vergeet niet dat u uw eerste en volgende tocht moet bewerken totdat u tevreden bent dat je alles wat je van plan was te zeggen hebben gezegd, uw persoonlijke verklaring is foutloos en meeslepend, en je voldoende hebt beantwoord de vraag.

Hints

Houd de persoonlijke verklaring kort en bondig, terwijl met inbegrip van alle benodigde gegevens te vertellen waarom u in aanmerking komt voor de aanvaarding van de universiteit. Beperk uw verklaring tot 500 woorden of een getypte pagina.

Schets uw persoonlijke verklaring voordat je begint te schrijven.

Zorg ervoor dat elke paragraaf concentreren op een idee met ondersteunende details. Bijvoorbeeld, zou een paragraaf praten over je academische uitmuntendheid en een ander over je buitenschoolse activiteiten.

Besteed tijd op uw woordkeuze te punch toe te voegen aan uw stijl en maak uw verklaringen nauwkeuriger.

Share This Post