Index / Gezondheid / Hoe schrijf ik een Medical Excuse Letter voor patiënten

Share This Post

Gezondheid

Hoe schrijf ik een Medical Excuse Letter voor patiënten

De meeste werkgevers en onderwijsinstellingen vereisen een officiële medische excuus voor dat ze werk taken zullen wijzigen of toe te kennen een medisch verlof. In gevallen waarin meer gedetailleerde informatie nodig is en de patiënt machtigt de rele

AdvertisementDe meeste werkgevers en onderwijsinstellingen vereisen een officiële medische excuus voor dat ze werk taken zullen wijzigen of toe te kennen een medisch verlof. In gevallen waarin meer gedetailleerde informatie nodig is en de patiënt machtigt de release, een medisch excuus brief is een meer geschikte keuze dan een standaard formulier dat alleen de daadwerkelijke data en een handtekening vereist. Een eenvoudige brief geschreven in een zakelijke brief formaat op de officiële briefpapier van uw bedrijf is meestal voldoende.

Zakelijke brief formaat

Omvatten de arts naam, de naam van de medische praktijk en de contactgegevens voor zowel als het niet is opgenomen in het briefhoofd. Ook zijn de huidige datum en de naam, functie en contactgegevens van de ontvanger, zoals een werkgever of op school beheerder. Mailadres van de ontvanger met naam en titel in de aanhef en sluit de brief met een persoonlijk gesigneerd handtekening.

vereiste Inbegrepen

Afhankelijk van wat de patiënt toestaat, kan de brief ofwel gedetailleerde of algemene informatie over een verwonding of een medische aandoening te bieden. Een algemene beschrijving kan alleen maar zeggen dat de patiënt een handblessure en kan de met de hand niet gebruiken voor het werk. Een meer gedetailleerde beschrijving kan omvatten details over de aard en omvang van het letsel. Ook onder meer details over baanplichten een patiënt wel en niet kan uitvoeren, hoe lang hij niet in staat zal zijn om hen, of de lengte van de medische verlof verzoek uit te voeren, indien van toepassing. Onder andere contactgegevens van de werknemer, zoals een telefoonnummer een e-mailadres, in het geval dat de ontvanger vragen of meer informatie nodig heeft.

Share This Post