Index / Bedrijf / Hoe schrijf ik een Grant Voorstel voor een Day Care Center

Share This Post

Bedrijf

Hoe schrijf ik een Grant Voorstel voor een Day Care Center

Het bedienen van een crèche kan stressvol zijn, vooral als je financieringsbehoeften en je probeert te achterhalen hoe je gaat om die fondsen te krijgen. Een manier om dit te doen is door het verkrijgen van subsidies van zowel de overheid en particul

AdvertisementHet bedienen van een crèche kan stressvol zijn, vooral als je financieringsbehoeften en je probeert te achterhalen hoe je gaat om die fondsen te krijgen. Een manier om dit te doen is door het verkrijgen van subsidies van zowel de overheid en particuliere organisaties. Als u hulp met het schrijven van subsidieaanvragen nodig hebt, kunt u uw lokale tak van de Small Business Administration te bezoeken of deelnemen aan lokale business seminars waarin mensen de basisprincipes van subsidie ​​schriftelijk te onderwijzen.

Leg uit hoe het kinderdagverblijf voordelen van uw gemeenschap. Als uw centrum heeft een doel klantenbestand van gezinnen met lage inkomens die geen familieleden in uw stad, die kunnen zorgen voor hun kinderen, terwijl ze werken hebben, zeggen dat je centrum biedt een veilige haven die betaalbaar zijn voor deze families, en als gevolg daarvan ze zijn minder gestresst over kinderopvang behoeften.

Omvatten het bedrag dat uw centrum zal nodig hebben. Bespreek de kosten van de hypotheek van het gebouw per jaar, het salaris van uw medewerkers, apparatuur en benodigdheden zoals voedsel, speelgoed, boeken, een televisie en kribben. Als de organisatie je solliciteert om een ​​kopie van uw maandelijkse budget vraagt, bevatten deze in uw voorstel.

Bespreek in het bijzonder hoe de subsidie ​​zal worden gebruikt. Als u van plan bent naar een tweede locatie te openen omdat uw huidige locatie te druk is geworden als gevolg van een toename van de kinderen die uw diensten, vermelden dat u het geld zal gebruiken om het centrum uit te breiden. Of als u wilt dat het scheppen van meer banen in uw gemeenschap door het inhuren van meer personeel werknemers op uw drie kinderdagverblijven, staat dit in het voorstel.

Share This Post