Index / Careers & Work / Hoe schrijf ik een eerste baan CV een kledingwinkel

Share This Post

Careers & Work

Hoe schrijf ik een eerste baan CV een kledingwinkel

jobs kledingwinkel gemeenschappelijk zijn eerste baan voor de middelbare school en studenten. Ze bieden steile werknemer kortingen op merchandise winkel, en bevinden zich meestal in winkelcentra, waarbij werknemers zet in de nabijheid van hun vriende

Advertisement

jobs kledingwinkel gemeenschappelijk zijn eerste baan voor de middelbare school en studenten. Ze bieden steile werknemer kortingen op merchandise winkel, en bevinden zich meestal in winkelcentra, waarbij werknemers zet in de nabijheid van hun vrienden na school en in het weekend. Sommige kledingwinkels commissies betalen, zelfs op de verkoop, dat is een prachtige kans om extra geld te verdienen buiten de voet uurtarief. Terwijl de meeste eerste jobs bij kledingwinkels niet een CV nodig om te krijgen ingehuurd, die één voorbereid kan een aanvrager een voorsprong ten opzichte van andere potentiële werknemers. Lees verder om te leren hoe je cv te maken.

Print je cv op gewoon wit papier en schrijven met behulp van Times New Roman of Arial als lettertype. Het gebruik van linnen papier en scroll-achtige fonts maakt een verschil in het krijgen van die eerste baan niet te maken. Een schone, eenvoudige presentatie is het beste.

Vermeld uw naam en contactgegevens aan de bovenkant van de pagina. Met inbegrip van een e-mailadres is optioneel, maar kan helpen bij een potentiële werkgever contact met u opnemen in het geval dat uw voice mail box vol is.

Schrijf zelf een gedeelte 'Over Me "als het eerste deel van uw cv. U hoeft niet aan een loopbaan op lange termijn doelen hier staat, want het is aangenomen uw kledingwinkel baan is gewoon een manier om geld te verdienen terwijl je op school. In plaats daarvan staat wat je zou genieten van het meest over een kledingwinkel baan, hoe je een aanwinst voor de winkel en welke uren je beschikbaar bent zou zijn.

Onder meer een sectie 'Skills'. Dit moet een lijst met vaardigheden je hebt die nuttig zijn in een kledingwinkel zou zijn. Daartoe behoren onder meer organisatorische vaardigheden, een uitstekende wiskundige vaardigheden (voor het tellen wissel), vriendelijkheid (voor het praten met klanten), goed gevoel voor mode, stiptheid en betrouwbaarheid.

Schrijf een sectie met het label "De ervaring." Zelfs als je nog nooit hebt gewerkt, kunt u nog steeds relevante ervaring. Als je ooit een concessie staan ​​hebt draaien op een middelbare school voetbalwedstrijd, verkochte tickets voor uw school drama club of gedaan vrijwilligerswerk van welke aard dan ook, onder meer dat de informatie in dit gedeelte.

Laat potentiële werkgevers weten waar en wanneer je naar school zijn gegaan, met inbegrip van de school je nu bijwonen. Als je hebt afgestudeerd aan de middelbare school of universiteit, ook uw major en de aard van de mate dat je verkregen.

Hints

Wees eerlijk over uw school schema en de uren je beschikbaar bent om te werken. De meeste kledingwinkels begrijpen de behoeften van jobstudenten en zijn blij om uw werkschema te regelen, zodat u kunt voldoen aan uw andere verplichtingen.

Wees bereid om een ​​back-up van alle vorderingen die u op uw CV in een interview. Je toekomstige werkgever kan u vragen om de vaardigheden die u beweert te hebben, of houden verband relevant en specifiek anekdotes die back-up van beweringen die je maakt over je persoonlijkheid te tonen. Bereid je voor op uw werkgever om u met "what if? ' scenario's die u vragen hoe je zou reageren in een bepaalde situatie.

Share This Post