Index / Relaties & Family / Hoe schrijf ik een Caregiver's Contract voor een familielid

Share This Post

Relaties & Family

Hoe schrijf ik een Caregiver's Contract voor een familielid

Of uw familielid door een ander familielid of een externe persoon zal worden verzorgd, een verzorger contract is essentieel om toekomstige problemen te voorkomen. Dit geschreven document zorgt ervoor dat alle partijen op dezelfde pagina over de rol v

AdvertisementOf uw familielid door een ander familielid of een externe persoon zal worden verzorgd, een verzorger contract is essentieel om toekomstige problemen te voorkomen. Dit geschreven document zorgt ervoor dat alle partijen op dezelfde pagina over de rol van de verzorger en hoe die persoon zal worden gecompenseerd. Het beschermt ook de familie van eventuele klachten of juridische kwesties die zich voordoen.

Heb een Family Meeting

De eerste stap in het schrijven van een verzorger contract onderzoekt wat voor soort zorg uw familielid behoeften. Houd een familie bijeenkomst om de taken en plichten die je zou willen verzorger op zich te nemen te bespreken. Als de verzorger een familielid, een persoon die kan helpen bij het communiceren van belangrijke informatie voor het hele gezin. Voor buiten een verzorger, het eens over wie verantwoordelijk is voor de communicatie met en het betalen van de verzorger zal zijn. Opzetten van een schema voor regelmatige vergaderingen, wanneer de hele familie kan ontmoeten en eventuele wijzigingen of besluiten tot de thuiszorg situatie. Bespreken hoe de kosten van de verzorger wordt gedekt en als het wordt verdeeld tussen familieleden. Zelfs als de verzorger een familielid is, is het belangrijk om te praten over hoe de familie hem of haar te betalen voor de kosten zal helpen.

Het is duidelijk dat Outline taken en plichten

Geef aan welke taken en plichten van de mantelzorger om toekomstige problemen en verkeerde interpretaties te voorkomen worden verwacht. Bevat een gedetailleerde beschrijving van de te leveren diensten, zoals boodschappen doen en koken maaltijden, en hoe vaak deze diensten zou moeten plaatsvinden. Het is een goed idee om een ​​discussie over dit te hebben met de verzorger-to-be van tevoren om ervoor te zorgen dat hij of zij in overeenstemming is met wat is beschreven in het contract. Wanneer een familielid zal optreden als een verzorger, zorg ervoor dat hij of zij weet de exacte toezeggingen meebrengt, samen met hoeveel steun kan worden verwacht van de rest van de familie.

Onder meer lonen en kosten

Een verzorger contract moet altijd hoeveel de verzorger zal worden betaald voor zijn of haar diensten en als er vergoeding van bijkomende kosten, zoals gas of voedsel zal zijn. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat een familielid die als mantelzorger passende vergoeding ontvangt. De meeste staten bieden programma's die een Medicaid ontheffing te gebruiken om rechtstreekse federale betalingen aan mantelzorgers voor hun diensten mogelijk te maken, op basis van de december 2011 AARP bulletin. Zoek uit of uw familielid in aanmerking komt om zijn of haar verzorger uitgaven die bij de overheid.

Outline Andere Algemene Voorwaarden

Het is belangrijk om geen ruimte voor verkeerde interpretatie of potentiële problemen niet achter in uw zorgverlener contract. Schetsen hoe lang het contract geldig is en hoe vaak het moet worden vernieuwd zal worden. Geef aan hoeveel bericht moet worden gegeven door de verzorger of de ontvanger om het contract te beëindigen en als schriftelijk moet worden verstrekt. Bepalen hoe eventuele problemen die zich voordoen zullen worden behandeld. Bijvoorbeeld, geeft u dat "verzorger eventuele grieven in de maandelijkse familie vergadering kunnen presenteren."

Share This Post